Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

STRAVIČAN PRIZOR! UDES NA ZRENJANINSKOM PUTU! Vozač BMW-a se zakucao u ogradu! Čeka se Hitna pomoć

Objavio: RHT
27/02/2024 2:52 PM

Stravičan prizor!

U toku današnjeg dana, oko 12h, dogodio se udes na lokaciji Zrenjaninski put.

Prema prvim informacijama, vozač BMW-a prošao je kroz ogradu na sredini kolovoza.

Stravičan prizor!

Foto: Instagram printscreen

Kako se nezvanično saznaje, osoba koja je upravljala vozilom, izgubila je kontrolu i proletela kroz ogradu.

Foto: Instagram printscreen

Prolaznici su odmah kontaktirali policiju i Hitnu pomoć, a prema prvim saznanjima od prolaznika, nema teže povređenih.

Stravičan prizor

Prve fotografije sa lica mesta osvanule su i na društvenim mrežama.

U Srbiji se svakog dana u proseku dogodi 80 saobraćajnih nesreća, u kojima dnevno pogine bar jedno lice. Tako pokazuju zbirni podaci policijskih uprava objavljeni na Portalu otvorenih podataka.

Kada je reč o saobraćajnim nezgodama u kojima je bilo poginulih, očekivano najviše bilo ih je u Beogradu.

Podsetimo, rezultati pojačane kontrole Uprave saobraćajne policije tokom novogodišnjih i božićnih praznika pokazuju da je preko 1.250 vozača upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola.

Od početka godine u saobraćajnim nesrećama poginulo je 11 osoba.

Po savetima AMSS, evo koje korake treba da primenite ukoliko vam se dogodi saobraćajna nezgoda:

U slučaju nastanka saobraćajne nezgode, vozač je dužan da pre svega isključi motor svog vozila. Na taj način smanuje rizik od nastanka požara ili eksplozije. Nakon toga treba da uključi sve pokazivače pravca, kako bi na najbrži i najbolji način obavestio ostale vozače. Pre napuštanja vozila, vozač mora da obuče svetloodbojni prsluk koji se po pravilu nalazi u vozilu „na dohvat ruke”.

Bez izuzetka, odmah nakon saobraćajne nezgode mora se uvek obezbediti lice mesta. Tako što će se postaviti sigurnosni trougao, na bezbednom rastojanju od mesta saobraćajne nezgode. (najmanje 50 m na putu van naselja, a na putu u naselju na udaljenosti od 10 m.)

Tako će vozač koji nailazi moći blagovremeno da reaguje, zaustavi vozilo i izbegne opasnost. Na auto putu na kome važi veća ograničenje brzine, trougao treba da bude postavljen na još većem rastojanju u odnosu na put. Zbog bezbednosti, postavljanje sigurnosnog trougla mora da se izvede sa velikom opreznošću, krećući se uz ivicu kolovoza. Vozač je dužan da upozori sva ostala prisutna lica koja su se zadesila na mestu. Potrebno da se udalje sa kolovoza kao bi se saobraćajnoj policiji sačuvali tragovi.

Vozač, odnosno drugi učesnik saobraćajne nezgode dužan je da obavesti policiju (192), i Hitnu pomoć (194).

U obavezi je da ostane na mestu nezgode do dolaska policije i završetka uviđaja. Može se udaljiti sa mesta nezgode, samo ako mu je neophodna hitna medicinska pomoć. Uz obavezu da se što pre moguće vrati na mesto nezgode. Obaveza je i pomoć nastradalim licima.

Dobro je znati i setiti se detaljno svih pravila prve pomoći u slučaju saobraćajne nezgode. Pored samih učesnika u saobraćajnoj nezgodi, i druga lica imaju obavezu da pomognu nastradalima.

Mnogo je situacija u kojima sami učesnici saobraćajne nezgode nisu u stanju ili mogućnosti da obezbede lice mesta, niti pruže pomoć.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. 
SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora, a u skladu sa odredbama “WMG uslova korišćenja” i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner