Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU IRMELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI

STRAVA I UŽAS U ZADRUZI: DALILA I CAR U NIKAD GOREM SUKOBU!(VIDEO)

Objavio: RHT
01/06/2022 10:47 AM

Dalila Dragojević i Filip Car u ranim jutarnjima časovima imali su ozbiljnu svađu, koja se završila teškim fizičkim obračunom.

Foto: Printscreen YouTube

Njih dvoje su pričali o svom odnosu, a onda je Dalila Caru u lice sasula sve što mesecima nije smela. To je iznerviralo Filipa, pa je u jednom trenutku počeo da štipa i davi Dalilu, dok je ona njega čupala.

– Ja tebi nalažem da te volim i ti se naprimer ne osećaš dobro i ja vidim da si ti nervozna i da izađeš napolje sa žurke, i da ti malo fali da bilo šta napraviš. A ja na to dođem i kažem biće i odem na žurku, a ti pogledaš na žurku i vidiš kako se ja zabavljam dok si ti nesrećna. Šta bi ti radila – pitao je Car.

– Ja bih Đedoviću rekla da te gleda… Problem tvog osećaja je da nisi imao za kocku – rekla je Dalila.

– Dobro, da si ti nervozna i da nemaš za kocku, a da vidiš mene kako …- počeo je on.

– Izvini dečko, dok sam ja tebe volela najviše ti si je.. Znao si moj pokret svaki, a ti meni prebacuješ za žurku. Hoćeš da ti dovedem ovde, nosio si posteljinu i govorio Luksu da ideš u drugi deo sobe da vidiš šta se dešava. Ja sam plakala, a ti si posle žurku uzimao peškire i imao intime odnose! Ne možeš ti sa mnom, jer sam ja plakala, a ti imao intimne odnose, ja sam plakala kada je Zola dolazio i prikrivao šta si radio. Nemoj da me štipaš, jer ako te budem naterala uradićeš stvari koju odavno želiš! Nemoj da me štipaš po stomaku – vikala je Dalila.

– Kad si ti večeras bila nervozna i besna, a ja nisam imao želju da igram. Šta bi pomislila – pitao je Car.

– Zamisli da ti ova devojka tupi mozak celu noć kako je barbika nesposobna i polomljena. Šta bi ti rekao, da ovoj devojci nije dovoljno barbika, ako ja svako veče slomim barbiku – rekla je Dalila.

– Što bar nisi videla gde sam ja, do zadnje sekunde žurke i mahala guzicom – rekao je on.

– Malo pre si me uhvatio za vrat – rekla je ona.

– Ne, ja tebe nikada nisam tako – rekao je on.

– Šta bi ti radila, da sam ja bio na tvom mestu – nastavio je on sa istim pitanjem.

– Što si bio pod tremom? Koji je tvoj problem? – pitala je ona.

– Ima ih više, alkohol, kocka, Gruja – rekao je on.

– Ma, kakav Gruja, on je zaboravljan – rekla je ona.

IZVOR: Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner