Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

STRAŠNO! Maskirani manijak u Tesli jurio vozače na autoputu i ​​palicom razbijao automobile (VIDEO)

Objavio: RHT
18/01/2023 8:30 PM

Prošle srede na autoputu u blizini Los Anđelesa dogodio se niz ozbiljnih incidenata koji je izazvao maskirani vozač Tesle.

Foto: Printscreen

Dva incidenta zabeležila je kamera jednog od povređenih vozača, a na snimku se vidi kako agresivni vozač Tesle iskače iz automobila i palicom razbija prozore i vrata drugog vozila, prenosi Autoklub.

Vozač koji je policiji i medijima dostavio snimak tvrdi da je sve počelo kada je agresivni vozač Tesle shvatio da kamera snima njegovu nepromišljenu vožnju.

“Vozio je kao divljak, a kada je shvatio da ga snimam, poludeo je. Izašao je iz svog vozila i počeo da udara moj auto.”

“U tom trenutku nisam znao šta da radim, razmišljao sam da ga pregazim, ali tada bih umesto žrtve postao zločinac. U policiji su mi rekli da ovo nije jedini incident sa tim vozačem, već da ga mesecima traže zbog serije sličnih napada.”

“Nadam se da će ga uhvatiti što pre”, zaključio je vozač koji je želeo da ostane anoniman.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner