Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Stomatolog koji je osvojio jedno od najlepših TV lica – izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Objavio: RHT
24/01/2023 11:00 PM

Dragana Kosjerina, poznata TV voditeljka, nikada nije krila svoju ljubav prema svom izabraniku. Često se pojavljuje na društvenim mrežama sa fotografijama svog partnera, Bojana Perduva, i jasno pokazuje koliko je srećna u vezi.

Foto: Printscreen Instagram

Par se raduje svakodnevnoj ljubavi i to se vidi na njihovim zajedničkim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, a njihove poslednje fotografije sa letovanja su pokazale koliko su srećni zajedno.

Iako je Dragana otvoreno govorila o svom partneru i koliko ga voli, javnost o njemu zna malo. Bojan Perduv je uspešan stomatolog i ne voli veliku medijsku pažnju. Dragana je jednom prilikom istakla da joj se dopada sve vezano za svog partnera, od njegovog posla do njegovog odnosa prema njenom poslu.

Ukratko, Dragana Kosjerina je otvoreno pokazala svoju ljubav prema svom partneru, Bojanu Perduvu, i njihova veza je jasno vidljiva na društvenim mrežama. Iako se malo zna o Bojanu, on je uspešan stomatolog i ne voli veliku medijsku pažnju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner