Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

STIŽU RODE: Lepa manekenka i košarkaš čekaju bebu!

Objavio: RHT
20/01/2023 9:00 AM

Čuva je kao malo vode na dlanu

Foto: M.M./ATAImages

Poznati košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović, uskoro će postati roditelji. Vest o trudnoći izazvala je neizmernu radost među njihovim porodicama i najbližim prijateljima.

Kako je trudnoća još u ranoj fazi, par je odlučio da vesti saopšte samo najbližima.

“Mina je bila presrećna kada je saznala da je trudna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovo ushićenje nije bilo kraja”, izjavio je jedan izvor blizak paru.

Iako su Mina i Nemanja sklopili građanski brak 2020. godine, oni su se u avgustu 2022. venčali i u crkvi, što je proslavljeno velikim svadbenim veseljem. Par sada želi da uživa u lepim trenucima trudnoće bez javnosti, ali planira da javno objave radosnu vest kada prođe prvi kvartal trudnoće.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner