Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

STIŽE SEKSI PLAVUŠA: Večeras u Zadrugu ulazi pevačica zbog koje će mnogi poskakati!

Objavio: RHT
14/03/2023 8:30 PM

Utorak veče je svake nedelje rezervisano za lude i nezaboravne žurke o kojima se danima priča, a kada zadrugari budu saznali ko će ih zabavljati na večerašnjoj, pašće im vilice.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga

Naime, Veliki šef i ovog puta dao je sve od sebe da iznenadi stanare Bele kuće, ali i da za njih pripremi nezaboravan provod!

U Belu kuću, i na najpoznatije imanje u regionu stiže niko drugi do pevačica Vanja Mijatović koja gde god da se pojavi napravi opšti haos.

Foto: Printscreen YouTube

Sa njom na imanje stiže i DJ Neba koji će doprineti nezaboravnom provodu miksom domaćih i stranih hitova.

BONUS VIDEO

hypetv.rs / PINK.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner