Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

STIGLE NOVE VESTI O NESTALOJ MARIJANI

Objavio: RHT
30/11/2022 9:15 PM

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane, a njena majka Gordana se tada emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

Pobednica “Velikog brata” Marijana Seifert, nestala je pre nešto više od sedam meseci, a još uvek niko nije uspeo da odgonetne šta se sa njom desilo. Marijanin otac je štrajkovao ispred policijske stanice Zagreb, ali se nažalost nije desio nikakav pomak

Kako njena majka Gordana kaže, taj štajk nije doneo nikakve rezultate.

– Kao i proteklih sedam i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je štrajkovao, bio je i vratio se – rekla je Gordana za medije i dodala:

– Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se… A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem – zaključila je Kovačevićeva.

Procitajte jos

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane, a njena majka Gordana se tada emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

– O bože moj dragi, gde je? Danas je šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? – napisala je Gordana Kovačević na svom Fejsbuk profilu pre nekog vremena.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner