Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

STIDI SE BESTIDNIČE Milica Pavlović osula žestoku paljbu po jutjuberu Nixi ZiZu-u

Objavio: RHT
08/04/2021 4:00 PM

Ona se oglasila na svom Instagram profilu, nije želela da ostane nema na ovu temu, Pavlovićeva nije štedela reči

Jutjuber Nikola Jovanović poznatiji pod pseudonimom Nixa Zuzu, u jednoj emisiji rekao je da su žene same krive ako su žrtve silovanja.

U pomenutoj emisiji, voditeljke su prekinule razgovor i napustile studio, a nakon niza reakcija na društvenim mrežama, Jovanović je slao preteće poruke ženama koje su se usudile da javno kritikuju njegov stav i takvim potezom izazvao još veći gnev javnosti.

Popularna pevačica, Milica Pavlović nije mogla da ostane nema na ponašanje ovog jutjubera, te je odlučila da se oglasi na svom Instagram profilu i pošalje jasnu poruku.

Milica Pavlović-Foto:Printscreen/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner