Background adbanner
Background adbanner

Stefan Usiljanin i Tina Ivanović nameštali dekolte Maji Marijani tokom emisije!

Objavio: RHT
19/09/2021 10:05 AM

BORILA SE SA BUJNIM DEKOLTEO,M!

Pevačica Maja Marijana je gostovala u popularnoj emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”, koja se emitovala sinoć na Hajp televiziji-

Kako sam naziv emisije kaže “BEZ PARDONA” , tako je popularna pevačica “BEZ PARDONA” nameštala grudi tokom emisije.

Maja je nosila dugu šarenu haljinu sa velikim dekolteom kojoj je ozbiljno smetalo pevačicino bujno poprsje. Kako se naša domaćica Žaklina poznata kao žena iz naroda ne libi apsolutno ničega, prva je pritekla da pomogne pevaćici oko muka sa dekolteom. Na kraju veseli duo rešio je problem čarapom i šustiklom koje se setio glumac Stefan Usiljanin, dežurni krivac što je Žaklina dobila emisiju na Hajpu.

 

 

Muke sa dekolteom Maje Marijane nisu nestale ni po sopstvenom priznanju pevačice rigoroznom dijetom kojom je Maja Marijana izbubila mnogo kilograma jer joj je poprsje ostalo identično.

Pored Maje Marijane u emsiiji je bila gost i njena koleginica Tina Ivanović koja je u jednom trenutku takođe pritekla u pomoć voditelju i pevačici.

 

PrintScreen/HYPETV

Emisija “Bez pardona sa Žaklinom” se na televiziji Hajp emituje subotom u 22h.

 

 

 

 

 

АUTOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x