Background adbanner
Background adbanner

STARIJA KARLEUŠINA ĆERKA POKAZALA JEDAN DETALJ IZ KUĆE KOJI JELENA NIKAD NE BI!

Objavio: RHT
27/04/2021 1:00 PM

Starija ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Atina Tošić, oduševila je stajlingom, a i ako je blurovala sve oko sebe, jedan detalj nije uspela da sakrije.

Atina je pozirala u šarenoj majci preko koje je imala raskopčanu duksericu spuštenu sa jednog ramena, teksas šorts i bele patike sa plavim detaljima.

Sudeći po komentarima njenih pratioca, njen stajling se dopao mnogima, i okarakterisan je kao opušten i moderan.

Atina se slikala u porodičnoj kući i sve oko sebe je blurovala ali se na fotografiji jasno vidi njihov kućni ljubimac. Naime, radi se o crnom pomerancu, kojeg Jelena do sada nije predstavila javnosti.

,,Mamina kopija”, ,,Ova devojčica ima više stila nego pola estrade”, ,,Vidi se od koga si nasledila odličan stil” samo su neki od brojnih komentara njenih pratilaca.

Inače, Atina je jedna od najpraćenije dece javnih ličnosti, a to dokazuje činjenica da je na Instagramu prati preko 129.000 ljudi, a na TikToku ima nešto više od 100.000 pratilaca.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x