Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

STARIJA KARLEUŠINA ĆERKA POKAZALA JEDAN DETALJ IZ KUĆE KOJI JELENA NIKAD NE BI!

Objavio: RHT
27/04/2021 1:00 PM

Starija ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Atina Tošić, oduševila je stajlingom, a i ako je blurovala sve oko sebe, jedan detalj nije uspela da sakrije.

Atina je pozirala u šarenoj majci preko koje je imala raskopčanu duksericu spuštenu sa jednog ramena, teksas šorts i bele patike sa plavim detaljima.

Sudeći po komentarima njenih pratioca, njen stajling se dopao mnogima, i okarakterisan je kao opušten i moderan.

Atina se slikala u porodičnoj kući i sve oko sebe je blurovala ali se na fotografiji jasno vidi njihov kućni ljubimac. Naime, radi se o crnom pomerancu, kojeg Jelena do sada nije predstavila javnosti.

,,Mamina kopija”, ,,Ova devojčica ima više stila nego pola estrade”, ,,Vidi se od koga si nasledila odličan stil” samo su neki od brojnih komentara njenih pratilaca.

Inače, Atina je jedna od najpraćenije dece javnih ličnosti, a to dokazuje činjenica da je na Instagramu prati preko 129.000 ljudi, a na TikToku ima nešto više od 100.000 pratilaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner