Background adbanner
Background adbanner

Stanija se udaje! Zakazala venčanje!

Objavio: RHT
14/06/2021 6:17 PM

Stanija Dobrojević ovog leta staće na ludi kamen. Njen partner Marko Marković zaprosio je krajem marta, a sada su odlučili i da se venčaju.

Stanija Dobrojević i Marko Marković-Foto:Printscreen Instagram

“Marko je želeo veliku svadbu, ali Stanija želi da venčanje bude na plaži. Ona je za to da samo članovi porodice prisustvuju intimnom činu, a da eventualno na jesen naprave veliko veselje. Venčanje planiraju na Maldivima, a Stanija priželjkuje da će se uskoro ostvariti i u ulozi majke. Sve je uradila što je želela, obezbedila se, a sada je na redu potomstvo. Marko i ona su se preselili u novi penthaus u Rumi, koji je starleta pazarila prošle godine i opremila ga
po svojoj želji. Marko joj je vrlo posvećen i zaista je voli, iako su je do sada mnogi prosili, po prvi put oseća da je to ono pravo”, kaže izvor blizak Staniji.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x