Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

STANIJA LAŽIRALA TRUDNOĆU? “Bog je kažnjava, zato joj se sve to i dešava!” EKSKLUZIVNO u “D-CAST” LJUBA PANTOVIĆ URNISALA DOBROJEVIĆEVU

Objavio: RHT
24/06/2024 4:14 PM

STANIJA LAŽIRALA TRUDNOĆU?

U novom izdanju D-Cast emisije kod autora i voditelja Dejana Dragojevića gostovala je Ljuba Pantović.
Ljuba Pantović se žestoko obrušila na Staniju budući da imaju istoriju svađa i lošeg odnosa tokom rijalitija.


STANIJA LAŽIRALA TRUDNOĆU?

Dejana je zanimao njen stav povodom akutelne situacije vezane za Aneli,Janjuša i to što je abortirala Janjuševo dete.
Obzirom da je Stanija pričala kako je imala spontani pobačaj zbog kompletne situacije, Ljuba je iskritikovala njeno ponašanje nakon što je izgubila bebu.

photo:Hypetv

– Stanija je meni vređala decu i unuku koje su mi sve na svetu i htela je da me povredi. Ja sam joj brutalno odgovarala i rekla sam da je Bog gleda i da će je kazniti zbog svih reči koje mi je izgovorila. – rekla je Ljuba u D-Castu pa dodala:

– Ja mislim da joj se sve ovo dešava kao Božija kazna. Bila sam šokirana kada sam videla kako se ponaša nakon što je izgubila bebu. Time je ponizila sve žene, majke koje su STVARNO prošle kroz taj nesrećan trenutak.

Pored toga Ljuba je govorila o odnosu sa Dejanom, Biljanom Dragojević, Dalilom Mujić. Pa čak i o VEZI Davida i Aleksandre protiv koje se borila svim silama da bi na kraju podržala Anu Korać.
-Dejane, ti i ja smo tada bili u SVAĐI, ali smo bili ISTOMIŠLJENICI što se tiče njihove veze. – Rekla je Ljuba a Dejan je dodao da je i on jedva čekao da se oni RAZIĐU i da NISU jedno za drugo.

HYPE TV.RS/D.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner