Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ŠTA TI MAJKA KAŽE ŠTO SE SLIKAŠ GOLA? SANJA MARINKOVIĆ ISPROZIVALA ANU KORAĆ

Objavio: RHT
08/04/2021 10:00 AM

Starleta Ana Korać je pbesnela i odtala uvređena zbog pitanja i konstatacija Sanje Marinković u emisiji “Magazin In”.

  • Ani je bilo jako neprijatno, da je znala da će tako biti ne bi se odazvala pozivu. Sanja je zaista uvek bila fina prema njoj, zato je Ana sad i ostala zatečena jer se osećala kao najnemoralnija osoba. Sanja je u više navrata, tako se Ana osetila, kao da je htela da je ponizi pa je Koraćeva baš ljuta zbog pitanja šta joj majka kaže što se slika gola, kao i kada je Sanja pitala “Zašto misliš da si ti uzor mladim devojkama?! Baš se osetila ružno. Međutim, iako je pomislila da ode iz emisije, ipak je rešila da ostane do kraja i da ne pravi skandal, jer to nije njen stil. Nije znala ni da će gosti biti i Taki i Tarina mama sa kojima Ana nije dobra – priča izvor i dodaje:
  • Ana je nakon emisije među prvima izašla iz studija, a kada se kretala ka apartmanu kako be se presvukla bila je drčnija i glasna kako bi je čuli svi: “Mene niko ne može da ponizi, ne znam šta je Sanja umislila, ovo nije fer!” A zatim je Sanji dobacila da se oseća baš neprijatno – završava izvor sa lica mest.
Foto: Printscreen YT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner