Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ŠTA SE DESILO BREDU? Bred Pit završio u invalidskim kolicima! (FOTO)

Objavio: RHT
16/04/2021 11:00 AM

Velika holivudska zvezda Bred Pit (57) uslikan je dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. Breda je u kolicima vozio telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike.

Bred Pitt-Foto:Printscreen/Instagram

Nakon što je obavio svoj pregled kod zubara na Beverli Hilsu, glumca Breda Pita izveli su u invalidskim kolicima iz tog doma zdravlja. 

Na sebi je prilikom te posete lekaru imao crnu jaknu i obaveznu kapuljaču koju nije skidao. 

Paparaco ekipe uhvatile su holivudskog glumca u nezgodnoj situaciji, a za upotrebu kolica i te kako postoji dobro objašnjenje. 

Sa Pitom je sve u redu, ali je glumac je najverovatnije morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice, kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

Bred Pitt-Foto:Printscreen/Alo

“Šta se desilo Bredu?”, “O ne, nadam se da nije povređen”, “Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?”, “Nadam se da je dobro”, glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner