Background adbanner
Background adbanner

ŠTA NJEGOVA OMILJENA POZA U SE*SU GOVORI O NJEMU!: Evo kako da začinite vaš intimni trenutak

Objavio: RHT
26/09/2022 8:45 PM

U ovom tekstu ćemo vam objasniti šta njegov glavni potez može da otkrije o njegovoj ličnosti u krevetu i kako da imate što bolju zabavu ispod prekrivača.

FOTO: Pixabay/joshuatkd/5 images

1. Misionarska

Misionarska poza je “klasika”, ovako smo “naučili” da seks treba da izgleda i scenu koju često možemo videti u filmovima i serijama. Iako ova poza važi za najklasičniju, muškarac koji je voli je možda nesiguran ili mu je potrebno konstantno utvrđivanje da uživate u seksu, jer na ovaj način može savršeno videti vaše reakcije.

Takođe, znači da obožava kontrolu, jer u ovoj pozi ima svu “moć”. Pošto u ovoj pozi dolazi do direktnog kontakta u smislu “licem u lice” tu postoji velika doza intimnosti, ali njena običnost sugeriše da muškarac nije siguran kada su u pitanju ostale poze i pokreti. Romantična je, ali ne i avanturistička.

Kako da začinite stvari: Ne postoji ništa pogrešno u voljenju klasike, ali vodite računa da sa vremena na vreme pređete i na “divlju” stranu. Međutim, ako on može da dođe do vrhunca samo u ovoj pozi, tu leži problem, pa će morati da “reprogramira” svoj seksualni život. Pokušajte da se prebacite na drugu pozu – da budete na njemu, jer je doza intimnosti ista, a vi ćete smanjiti njegovu kontrolu i postati glavni, na taj način začinjujući stvari.

2. “Dogi” poza


Za sada ne postoji nijedan muškarac koji ne voli ovu pozu. Po nekim uverenjima, ovako bi muškarac trebalo da ima seks. Zaljubljenik u ovu pozu voli da pokazuje njegov “životinjski” instinkt kao kralj džungle, ali takođe ima strah od intimnosti i generalno je neromantičan.

Kako da začinite stvari: U ovoj pozi možete doživeti najdublju penetraciju, ali ono što dobijate “u dubini” odnosno gubite intimnost. Da biste upotpunili i to, pređite na pozu “kašika” s vremena na vreme. I dalje će biti iza vas, ali udobnost ovakvog seksa će vas zbližiti i istovremeno ćete moći da se mazite.

3. “Žena na vrhu”


Lepota ove poze je u tome što je možete uraditi na milion načina – a sve je na vama da odlučite. Muškarci koji vole da je žena na njima, pokazuju da vole da udovolje svojim partnerima. Muškarac je siguran u sebe iako je u “pokornom” položaju, ali isto tako zna da bude dominantan kada partnerki omogući orgazam pomoću dublje penetracije, praktično, njega zadovoljava vaše zadovoljstvo.

Kako da začinite stvari: Znamo da voli da gleda sve iz te persepktive, ali dozvolite da preuzme ponekad kontrolu tako što će vas oboriti na stranu. Prijaće vam promena u “moći”, a pogled nije loš ni odande.

4. Kašika


Ova poza najviše podseća na maženje i spavanje sa partnerom, pa nije začuđujuće da je ova super-intimna poza omiljena onim muškarcima koji imaju više nežnosti, ali, muškarci koje vole ovu pozu nisu slabašni, već su stravstveni i željni da zadovolje svoju partnerku.

Kako da začinite stvari: Svi vole da dožive slađu stranu seksa i lepo je što je romantičan, ali i dalje možete biti intimni ako unesete malo vatre u vaš seksualni život.

Dok ste u kašika pozi, dozvolite mu da stimuliše vaš klitoris ili probajte pozu sličnu misionarskoj gde ćete moći da se gledate direktno u oči.

5. Stojeći


Pritisnuti uz vrata, naslonjeni na radnu površinu kuhinje ili u tuš kabinu, možete imati stojeći seks bilo gde, samo ne u krevetu. Zato su muškarci koji vole ovu pozu najbolji jer su avanturisti i uglavnom uzbuđeni idejom da budete malo nevaljali. Stojeći čovek je “vragolast ljubavnik koji dobija uzbuđenje kada postoji opasnost da budete uhvaćemo i želi da ima što više zabave bez obzira na posledice”.

Kako da začinite stvari: Novine su deo koji seks čine vrućim, pa ne dozvolite da ta vreline opadne stalnim seksom u ovoj pozi. Birajte različite lokacije ili se prebacite na “dogi” pozu. Možete stajati ili se nasloniti preko stola kako bi vam stvari bile zanimljivije.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x