Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

“ŠTA MENI VIŠE TREBA U ŽIVOTU”: Ana Nikolić otkrila šta ju je dovelo do suza! (FOTO)

Objavio: RHT
18/03/2023 8:30 PM

Pop zvezda Ana Nikolić privukla je pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica se pohvalila predivnim poklonom koji je dobila od svoje ćerke Tare. Kako Ana Nikolić često ističe, njena ćerka je njena najveća inspiracija i sreća u životu.

Iako je Ana Nikolić nedavno izjavila da je Tara preslikana ona i da već ima jak karakter i čvrst stav, Nikolićeva se ovoga puta oduševila i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu crtež koji joj je poklonila njena ćerka. Pored crteža, Ana je dobila i poruku ljubavi koja ju je potpuno raznežila.

Ana je ponosno objavila fotografiju crteža i poruke na svom profilu, uz opis

“Mamina umetnica. Šta meni više treba u životu”

Tara je očigledno nasledila talent za crtanje od svoje majke, a ovaj predivni poklon izraz je ljubavi i poštovanja koje Ana i Tara imaju jedna prema drugoj.

Ovaj poklon od Tare definitivno je jedan od takvih trenutaka, a Ana Nikolić pokazala je da joj je najveća sreća u životu njena ćerka i da su porodica i ljubav ono što joj je zaista važno u životu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner