Background adbanner
Background adbanner

ŠTA JE SA ANDRIJOM MILOŠEVIĆEM: Pratioci u čudu, svi se pitaju šta se desilo sa onakvim frajerom!

Objavio: RHT
22/06/2022 11:00 AM

Glumac Andrija Milošević poznat je po svom smislu za humor, pa je tako i ovog puta objavio snimak kojim je uspeo da nasmeje celu naciju.

Foto:ATAIMAGES

Naime, on je objavio video u kom “glumi” u kriminalnom filmu iz trudesetih, pa je mnoge podsetio na popularnu seriju Piki Blainders.

– Ja u američkom gengsta filmu – pisalo je u opisu videa.

Andrija je na sebi imao braon odelo, dug kaput kao i šešir na glavi, a sve to je upotpunio crnim brkovima koje mu fenomenalno stoje.

– Ju vont tu kil mi, aj vil kil jor dog, jor ket – govorio je Andrija na izvitoperenom engleskom, pokušavajući da ima specifičan dijalekat.

Milošević je svojim izgledom već na početku nasmejao mnoge, a kada je progovorio osmeh je bio zagarantovan.

“Koliko si me nasmejao”, “Ti si Bog humora”, “A gde su glupi vicevi, šalim se svaka čast”, “Popravio si mi dan”, “Plačem od smeha”, samo su neki od komantara.

Izvor: espreso

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x