Background adbanner
Background adbanner

SRPSKI KARDAŠIJANI: Evo koja porodica snima rijaliti po ugledu na svetske zvezde! (FOTO)

Objavio: RHT
12/08/2022 11:00 PM

Kralj obrva, svima dobro poznat Adam Adaktar, ne prestaje da intrigira domaću javnost.

FOTO: printscreen

Njegov lajfstajl, porodične vrednosti, kao i načini komunikacije u medijima neodoljivo podsećaju na svima dobro poznatu porodicu Kardašijan, čiji su članovi postali velike svetske zvezde nakon rijaltija “Keeping up with the Kardashians”, gde su dešavanja u porodici i međuljudski odnosi bili prenošeni 24/7 u zemljama širom sveta.

FOTO: printscreen
FOTO: printscreen
FOTO: printscreen

Šuška se da nas od jeseni očekuje nešto slično tome na našim prostorima, a sigurni smo da ćemo se zabaviti kao i saznati mnogo toga o domaćoj estradi uz Adaktarove!

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x