Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

SRPSKA MAJKA POSLALA BRUTALNU PORUKU ANTIVAKSERIMA!

Objavio: RHT
23/04/2021 3:31 PM

Folk zvezda priznala je da je iznenađena činjenicom da svako sebi daje za pravo da negativno komentariše vakcinaciju, iako o tome nema pojma.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Naime, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se danas vakcinisala kineskom vakcinom, a pojavila se u fenomenalnoj kombinaciji crne pantalone, bela majca i preko je imala crnu maramu koju je prebacila preko ruku. Tom prilikom novinarima, koji su je sačekali ispred hale, izjavila je:

– Samo kada se setim kako su nas vakcinisali dok smo išli u školu. Kažu nam: „Sutra su vakcine“ i svi idemo i niko ništa ne pita. Šta nam je falilo? Ništa. Svi smo živi i zdravi. Danas su tu antivakcinaši, svi nešto pričaju, pametuju, a najmanje se sluša struka. Antivakcinaši su izuzetno opasni, ali bogu hvala pa su u manjini. Ponosna sam na svoju zemlju, na našu Vladu koja pomaže zemljama u regionu i apelujem na javne ličnosti da se vakcinišu i apeluju na građane.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner