Background adbanner
Background adbanner

SRPSKA MAJKA POSLALA BRUTALNU PORUKU ANTIVAKSERIMA!

Objavio: RHT
23/04/2021 3:31 PM

Folk zvezda priznala je da je iznenađena činjenicom da svako sebi daje za pravo da negativno komentariše vakcinaciju, iako o tome nema pojma.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Naime, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se danas vakcinisala kineskom vakcinom, a pojavila se u fenomenalnoj kombinaciji crne pantalone, bela majca i preko je imala crnu maramu koju je prebacila preko ruku. Tom prilikom novinarima, koji su je sačekali ispred hale, izjavila je:

– Samo kada se setim kako su nas vakcinisali dok smo išli u školu. Kažu nam: „Sutra su vakcine“ i svi idemo i niko ništa ne pita. Šta nam je falilo? Ništa. Svi smo živi i zdravi. Danas su tu antivakcinaši, svi nešto pričaju, pametuju, a najmanje se sluša struka. Antivakcinaši su izuzetno opasni, ali bogu hvala pa su u manjini. Ponosna sam na svoju zemlju, na našu Vladu koja pomaže zemljama u regionu i apelujem na javne ličnosti da se vakcinišu i apeluju na građane.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x