Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Terza i Sofija su DNO DNA! On je SELJAČINA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA rijaliti preljubnike?! (VIDEO) “SPREMNA SAM DA ZAPEVAM ŠABANOVE PESME” Ilda Šaulić pred koncert za Hype TV! Njena ćerka izlazi na binu: “Svi će biti emotivni” POZNATI NA SLAVLJU KOD SLAĐE I ĐANIJA! Katarina Grujić stigla sa mužem i ćerkom, sve je spremno za ludu noć! (FOTO) “STRAŠNO JE ŠTA PROŽIVLJAVA!” Baka trudne Milice Veličković progovorila! Brutalno udarila na Terzu zbog sramne prevare! Ne prestaje da se moli za dete! UMRLA ETEL KENEDI! Udovica Roberta Kenedija preminula u 96. godini, porodica se oprašta potresnim porukama ŠOK UPOZORENJE STRUČNJAKA! Na Zemlju velikom brzinom stiže magnetni oblak, evo šta će se desiti HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) “NADAM SE DA ĆE BAREM JEDNO DA ME NASLEDI KAO PEVAČA” Đanijeva i Slađina ćerka ZASENILA SVE POJAVOM, sve pršti od luksuza na slavlju ŠOK! Alkaraz ISPAO od 33. na svetu! PRETRES! “BIO JE CVRCNUT!” Jelena Bačić Alimpić ogolila dušu, priznala “KLETVA JE ZA MOJU MAJKU!?”Pa se obratila Usiljaninu “PROVOKATIVAN SI!” Miroslav Ilić je tokom karijere posebno ZAHVALAN OVOM KOLEGI: “Razbio je stereotip!” POČINJE VELIKO SLAVLJE KOD TRAJKOVIĆA! Sve oči uprte u Slađu i njenu skupocenu kombinaciju, sin i snajka blistaju! TERZU STIGLO GORKO KAJANJE! PLAKAO KAO KIŠA! Ljubavnica bez srama rekla da nema empatije prema trudnoj Milici, pa zgrozila javnost! ODBOJKA ZAVIJENA U CRNO! Preminuo legendarni srpski trener! HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 11. OKTOBAR! Ekskluzivno “CarCast sa VaVanom” i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! ALKARAZ O POVLAČENJU NADALA! Evo šta je rekao o IZNENADNOJ odluci Rafe!

Srpkinje iskreno progovorile o seksualnim odnosima: “Nekada svakodnevno, nekada jednom nedeljno”

Objavio: RHT
15/07/2023 10:30 AM

edna od čestih izjava koju čujemo jeste da što duže brak traje, supružnici postaju sve više kao cimeri. Naviknu se jedno na drugo, strasti možda popuste, a često se susrećemo i s izjavama poput “nju boli glava”. Da bismo istražili kakav je zapravo intimni život u braku i da li je istina da u dugim vezama nestaje strast, obratili smo se srpskim ženama koje su odlučile podeliti svoje priče.

Foto: Tigran Gasparyan / Alamy / Alamy / Profimedia

Jovana (55), koja je već trideset godina u skladnom braku, kaže: “Skladan je već toliko da znam svaki naredni korak u komunikaciji i intimnim odnosima. Procenite sami da li je to uvek dobro ili nije.” S druge strane, Marijana (52) opisuje svoj intimni život u braku kao malo monoton, ali ipak “okej”. Ona ističe da ponekad mora manipulisati kako bi postigla ono što želi, ali da su intimni odnosi i dalje prisutni.

Višnja (47) naglašava da ne vidi razliku između intimnih odnosa u braku i u dobroj vezi. Ona veruje da učestalost intimnih odnosa zavisi od brojnih faktora, uključujući strast, bliskost, ljubav i posvećenost partnera jedno drugom. Dodaje da što bolje poznajete i volite svog partnera, intimni odnosi dobijaju intenzivniju dimenziju.

Anita (56) priznaje da je tokom svojih 23 godina braka često osećala da je fokus previše bio na mužu i deci, a da je ona sama ostajala u drugom planu. Ipak, Ana (29) iznosi drugačije iskustvo. Ona opisuje svoj intimni život u braku kao vrhunski, iako priznaje da su neki drugi aspekti njihovog odnosa bili manje zadovoljavajući.

Ksenija (52) deli slično iskustvo i ističe da su intimni odnosi s njenim suprugom uvek bili izvanredni, čak i nakon dugogodišnjeg braka. Ona primetno razdvaja intimne odnose od drugih aspekata zajedničkog života.

Marina (40) smatra da je intimni život u braku kao i u svakoj drugoj vezi, prirodna potreba svakog zdravog pojedinca. Ona naglašava da učestalost intimnih odnosa zavisi od brojnih faktora, uključujući emocije, potrebe i mogućnosti partnera. Marina veruje da je ljubav ključna za kvalitetan intimni odnos, ali da su i drugi aspekti važni za potpun partnerski odnos.

Iako su ova iskustva samo deo šire slike, ona nam pokazuju da postoji raznolikost stavova i iskustava kada je reč o intimnom životu u braku. Svaka veza je jedinstvena i zavisi od individualnih potreba i dinamike para. Ono što je važno jeste otvorena komunikacija i razumevanje između partnera kako bi se zadovoljile potrebe oba partnera i održao zdrav i zadovoljavajući intimni život.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner