Background adbanner
Background adbanner

SREĆNO razvedena, Slavica Ćukteraš, živi punim plućima! “Brak je tenzija u koju više neću ulaziti”! (VIDEO)

Objavio: rht
14/06/2021 8:19 AM

Slavica Ćukteraš progovorila o emotivnom statusu, pa priznala: Papir može samo da te upropasti i apsolutno ništa ne znači.

Slavica Ćukteraš-Foto:Printscreen Instagram

Iako je zbog braka i majčinstva godinama bila u medijskoj ilegali, Slavica Ćukteraš se posle razvoda od golmana Vladimira Avramova vratila estradi i pevanju. Aktivnija je nego ikad u medijima, javnom životu i na društvenim mrežama. Nakon godinu i po dana bez posla i pevanja, preležane korone i manjih problemima sa sluhom, pevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde nije krila sreću što je izašla kako bi se videla sa kolegama i predstavnicima sedme sile. Osvrnula se na period korone i svoj emotivni status, pa nam je priznala da je još uvek solo.

– Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene – rekla nam je pevačica koja je karijeru počela u prvoj sezoni „Zvezde Granda“.

Dodala je i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

– Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti. Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više – objašnjava pevačica, koja je preležala koronu i nakon nje imala manje posledice sa sluhom, srcem i plućima.

– Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludela i sada sam još luđa – kaže Slavica kroz smeh.  

Folkerka je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje duhovite video-snimke, a zbog njihovog sadržaja nam je jasno zašto kaže da je sada još luđa nego pre.

Izvor: Alo

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x