Background adbanner
Background adbanner

SREĆNICI STE AKO STE ROĐENI U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Za njih se novac jednostavno lepi!

Objavio: RHT
23/06/2022 8:00 AM

Jedno od neophodnih sredstava za život sigurno je novac. Nekada novac nije imao vrednost kakvu ima danas, jer se umesto papirnih hartija razmenjivala hrana, dukati i razna dobra. Kako se vreme menjalo tako su evoluirala sredstva plaćanja.

Foto:Printscreen/YouTube

Danas se svako se trudi da zaradi za sebe i svoju porodicu, da priušti sebi pristojan život, ali neki jednostavno mnogo lakše dolaze do novca.

 

Devica

 

Osobe rođene u znaku Device su perfekcionisti, oni dosta rade, ne rasipaju se puno, ali se uvek trude da ugode sebi. Ono šta ih najviše motiviše je neprestana želja za napretkom, ali zanimljivo je i to da se ne penju ka uspehu laganim korakom nego munjevito, pa stepenike preskaču vrlo često zbog neverovatnih postignuća. Njima ništa nije teško da urade kada žele da dođu do željenog cilja.

 

Lav

 

Jedna od najvećih pokretačkih snaga Lavova jeste to što su oni veoma zaštitkički nastrojeni prema svojoj porodici. Vole da mnogo novca donesu u kuću, pa se uvek trude da što više zarade. Pored toga ne treba zaboraviti da Lavovi vole da opravdaju svoju titulu kralj Zodijaka, pa uz njih jednostavno ne ide jednostavan život, već samo luksuz. Oni vole da mnoge stvari obavljaju sami, vrlo su fokusirani i istrajni u ostvarivanju svojih ciljeva.

 

Ovan

 

Ovnovi su od rođenja prave radilice. Sve ovo se kasnije prelije i na njihovu karijeru pa su stalno u pokretu i istražuju nove stvari. Imaju potrebu da teže nečemu višem i neumorni su. Takođe, bitno je pomenuti da Ovnovi vole da budu na visokim pozicijama jer se tada osećaju najbolje. Za njih je jako bitno pomenuti da su sposobni da zarade veliki novac i da ga dugo zadrže.

Izvor: glossy
Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x