Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRUGI DAN POSETE MAKRONA SRBIJI: U Novom Sadu, ovo je detaljan plan (VIDEO) Pesma Evrovizije biće održana u Bazelu u Švajcarskoj! Od 13. do 17. maja 2025. godine Kačavenda zapretila Ivanu Marinkoviću?! Pašće tužba zbog neistina koje iznosi o njoj! MILIĆ VUKAŠINOVIĆ VODI NOVU ŽIVOTNU BITKU! Roker prolazi pakao sa svojim zdravstvenim problemima NOVAK ĐOKOVIĆ VODI TEŠKU BORBU NA US OPENU! A evo šta rade Jelena i deca (FOTO) Emanuel Makron “ĆIRILICOM” se na mreži X obratio: “Iskrena je radost vratiti se u Srbiju” MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO U POLA NOĆI! Pevač post i manastirski život zamenio brzom hranom, pa izazvao šok! (FOTO) JANJUŠEVE ŠOK REČI! Obratio se Aneli pa otkrio da se povlači iz javnosti i napušta Srbiju VREMENSKA PROGNOZA! NEVREME U BEOGRADU I OVIM DELOVIMA SRBIJE! Upaljen meteoalarm zbog najavljenih nepogoda VIRUS SA 3 MUTACIJE HARA SRBIJOM! Broj obolelih je UTROSTRUČEN! Pazite se HOROSKOP ZA 30. AVGUST! Vodite računa, poseban oprez za njih! INDI EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU! Progovorila o UDAJI, Zoranu Marjanoviću, Editi, a onda istakla: “Milica Pavlović i Prijovićka nemaju energiju” OVO SU SAVETI KAKO DA PREŽIVITE “POMRAČENJE CRNOG LABUDA” Tog dana dolazi karma po svoje, jednu stvar IZBEGAVAJTE “DEŠAVA SE DA MISLIM DA NEMA IZLAZA” Mirka Vasiljević ne može više da ćuti o braku sa Vujadinom: “Kao robot sam…” SIN JE KRITIKUJE ZBOG ODEVANJA! Indira Radić priznala čega ju je sramota, a onda otkrila da se čula sa Alenom Islamovićem! “BREGO, SAD JE IPAK KASNO” ŠOK PRIZNANJE GORANA! Godinama je bio zaljubljen u ovu pevačicu, nećete verovati o kome je reč

“Supruga mi odjednom kaže da mi maše Aleksandra Prijović!” Folker opisao ISKUSTVO SA KOLEGINICOM, pa OŠURIO po kolegama: Ima mnogo DVORSKIH LUDA NA ESTRADI!” (VIDEO)

Objavio: RHT
16/08/2024 11:24 AM

Folker o ISKUSTVU sa Aleksandrom Prijović

Pevač se nije do sadapreviše medijski ekponirao, iako dosta nastupa i dosta aktivan je “na terenu”.

Foto Hypetv

Srećko Krečar je poznato ime u estradnim krugovima, a on je za HYPE ispričao kako gleda na današnju scenu.

“Neko je interesantan zbog nekih spletki, neko je stvarno interesantan zbog tog uspeha. Neko izgleda kao dvorska luda”, rekao je Srećko.

Dobio je pitanje od voditeljke koga sa estrade smatra dvorskom ludom.

“Ima ih više. Nije više među živima, Ekrem Jevrić je svima bio poznat, ali kako su ga svi gledali…. Ako imaš nešto pametno i kvalitetno da kažeš, mislim da medijima to nije interesantno. Čim ima neke žiške, ako si se pobio sa nekim, nešto se desilo…. Uhvatili te da si u vezi sa ovom, e to je interesantno“, ispričao je Krečar.

Foto Hypetv

Folker o ISKUSTVU sa Aleksandrom Prijović

Bio je gost nedavno na koncertu Aleksandre Prijović.

“Proveo sam se super. To je bio njen koncert u mom rodnom Kragujevcu. Nije bilo ništa planirano, nismo se ni čuli, nabavili smo karte preko Blaška (menadžer). Stajali smo kod bine, gledao sam u telefon, a supruga mi kaže da mi maše Aleksandra… Nije prošlo dva minuta, samo prilazi i stopira u pola pesme. Zamolila me je da dođem na binu. Hvala joj. Znam njene početke, bio sam jedan od njenih uzora kad je počinjala karijeru. Mnogo mi je drago da ništa ne zaboravlja, ni ljude ni sa kim je u kakvim odnosima, tako je i ostalo. Nije ona džabe tu gde jeste”, izjavio je pevač.

Foto ATA Images

Otkrio je i da li bi snimio duet sa Desingericom ili MC Stojanom.

“Ako moram, snimio bih duet sa MC Stojanom. Kod njega bar ima muzike”, rekao je on.

O čemu smo još pričali sa Srećkom, pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner