Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SREĆA JE U OKU POSMATRAČA! Šta usrećuje horoskopske znakove?

Objavio: RHT
16/03/2023 7:00 AM

Svaka osoba je individua za sebe, a svakog horoskopskog znaka usrećuju različite okolnosti.

Foto: Jill Wellington / Pixabay

OVAN

– Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu veštinu do savršenstva – savetuje Lang, te dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, biciklizma do joge ili pilatesa. 

Ovan je vatreni znak, a njima su potrebne akcija i fizička aktivnost, inače se osećaju kao da stoje u mestu s viškom energije. Takođe, vole da budu najbolji, pa im savladavanje nove veštine pruža osećaj zadovoljstva – kaže. 

BIK

Imaju izvrstan osećaj za boju i stil. Oni znaju šta je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje. 

– Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživati – savetuje Lang. 

BLIZANCI

– Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspirišu, teraju na razmišljanje i spremni su da razgovaraju o svemu – savetuje astrološkinja. 

– Vaš um je uvek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor ko će vam pomoći da složite svoje ideje i misli. Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam da pobudite svoju znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja – kaže Lang. 

RAK

– Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših creva – napominje Lang. 

Postoji veza između vašeg uma, tela i duha, a ta veza počinje i završava se u stomaku. 

LAV

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću vam je potrebna i redovna doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjaće vaš duh. 

DEVICA

Foto: JUAN FERNANDO YECKLE from Pixabay

– Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi – savetuje Lang. 

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuvanje ili slikanje su neki od načina na koji možete da opustite svoj nervni sistem. 

VAGA

– U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vežbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije – napominje Lang. 

Vama najviše odgovaraju lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustiće vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše rešiti stresa – kaže. 

ŠKORPIJA

– Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova – kaže Lang i dodaje da, ako trenutno nemate nameru da se povezujete s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako biste postigli slične ishode, poput joge ili pevanja.

STRELAC

– Strelac uvek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, “odlutajte”‘ u prirodu i podignite raspoloženje – savetuje Lang. 

JARAC

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada biste svoj marljivi fokus usmerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećiće vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj. 

VODOLIJA

Vodolije imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svetom. 

– Prosocijalne aktivnosti s altruističnim fokusom doneće vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osećaj da ste potrebni i da imate svrhu – savetuje Lang. 

RIBE

– U teškim vremenima stvaranje umetnosti poput plesnih pokreta, pevanja ili pisanja, mogli bi da vam pomognuda se osećate bolje – savetuje Lang.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner