Background adbanner
calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE! Marija Mikić priznala da planira i treće dete! Tara Simov brutalno URNISALA Ša! (VIDEO) GLUMICA U SUZAMA! Dragana Mićalović tek sad otkrila tajnu koju je krila od porodice (FOTO) Posle INCIDENTA sa KOMŠIJOM, Verica Rakočević otkrila DA LI ĆE SE ODSELITI SA AVALE: “Ovaj dom sam gradila 11 godina!” HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivni snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U LAZAREVCU! Poginuli brat i sestra – pojavile se FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA GUGL UCENJUJE INFLUENSERE: Ovakav njihov odgovor nisu očekivali “Ne bih snimila DUET sa Vukom Mobom” Tijana Em o NOVOM DEČKU sa kojim ima VRELE FOTKE, a evo da li bi se UDALA za njega (VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ ANGAŽOVAO PRIVATNO OBEZBEĐENJE?! Pa spomeo još uvek zakonitu ženu Jelenu UROŠ STANIĆ PRIMLJEN U URGENTNI?! Slikom uplašio sve fanove, pa spomenuo njega (FOTO) JEZIV PRIZOR U ZAJEČARU: Završena obdukcija oca i sina čija su tela pronađena u njihovoj kući Naš pevač ima MAJMUNA ZA KUĆNOG LJUBIMCA?! Ovako uživaju, grli ga kao da mu je DETE (VIDEO) GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE POČELO SA RADOM! Evo koliko košta sahrana i kako izgleda cela procedura “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) SUTRA OČEKUJTE UPLATU OD DRŽAVE! Zbog velikih gužvi proverite da li ste na spisku “Tebe nemam, a DUŠA ME BOLI!” Za Rokviće je ovaj DAN POSEBAN! Rastužili su SVE (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE VERICE RAKOČEVIĆ NAKON INCIDENTA! Posle jezivih pretnji, modna kreatorka zabrinuta za život: “Umorni smo kao psi, potreban nam je mir…”

SREBRNA ALEKSANDRA PERIŠIĆ U PODKASTU “Sada i ovde” : “Obožavam rad sa decom, ali sebe ne vidim u trenerskim vodama”

Objavio: RHT
19/08/2024 8:32 AM

SREBRNA ALEKSANDRA PERIŠIĆ U PODKASTU “Sada i ovde”

U najnovijem izdanju popularnog podkasta “Sada i ovde”, autorke i voditeljke Snežane Dakić možete pogledati priču Aleksandre Perišić, olimpijske vicešampionke i trofejne tekvondistkinje.

foto: hypetv

U ovom specijalnom razgovoru, Aleksandra je pričala o mnogim aspektima života vrhunskog sportiste, uključujući i onu manje poznatu, ali veoma važnu stranu medalje. Ona je ovom prilikom progovorila da li joj samoća smeta i kako se spremala za Olimpijadu u Parizu.

– Volim da se osamim, jer često preispitujem sebe da li sam napravila neki pogrešan potez. Sve zavisi od takmičenja, ali ja sam recimo sada pred Olipmijske igre, sedam dana pre meča ugasila telefon. Mislim da mi je to najboilja odluka koju sam donela. Pričala sam sa svojim trenerom, koji mi je rekao: “ako ti tako želiš ok”. Moram priznati da mi je to dosta prijalo – objasnila je Aleksandra.

SREBRNA ALEKSANDRA PERIŠIĆ U PODKASTU “Sada i ovde”

Sestra mi je najveća podrška, ona je išla u Pariz sa tatom i maćehom da me gledaju. U početku sam strepela zbog porodice kada je u publici. Bilo mi je teško da prihvatim da će neko da me gleda od njih iz publike. Kada izađem vidim da ima dosta ljudi. Ne gledam po sali gde su. Jer bi to bilo veliko opterećenje za mene kao nekog ko se takmiči. Nekada trenera ne čujem od buke i galame publike – objasnila je ona. Pa se osvrnula na dalji tok karijere.

– Obožavam rad sa decom,a li previše sam emotivna tako da mislim da ne bi nikada mogla da budem trener. Jer ne znam kako bi sve to podnela. Ne bi se poklopila kao trener – objasnila je.

Takođe, ona je pričala kako se prevazilaze porazi, i to ne samo fizički, već i psihički. Perišićeva će podeliti učenja i savete koje je dobila od sportskih psihologa koji su joj pomogli da izdrži stres i izazove koji prate vrhunski sport.

Hypetv.rs/J.V.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner