Background adbanner
Background adbanner

SRČKA U NAJAVI! Anastasija Ražnatović i Prijovićka se snimale u bikinijima! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
16/07/2021 11:49 AM

Aleksandra Prijović i Anastasija Ražnatović, koja je nedavno bila u Turskoj trenutno letuju u Crnoj Gori, pa su zajedno uživale na žurci uz trubače.

Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović-Foto:Printscreen Instagram

Aleksandra je na letovanju sa suprugom Filipom Živojinovićem, koji im takođe pravi društvo na ovoj morskoj žurci, a na društvenim mrežama osvanule su i fotke pevačica u bikiniju.

Da se odlično provode pokazale su obe na Instagramu, gde su objavile snimke i fotke, a Aleksandra je pozirala i u Filipovom društvu.

I Aleksandra i Anastasija su pokazale zgodna tela u malenim bikinijima, a objavama na društvenim mrežama privukle su ogromnu pažnju.

Takođe su pokazale ko im sve pravi društvo na ovom odmoru, a među poznatim njihovim koleginicama uočili smo i našeg voditelja Hype televizije i najeminentnijeg frizera Stevana Radivojevića.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x