Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KOLIKO PUTA MORATE IĆI U TOALET DA BISTE BILI SMATRANI ZDRAVIM Neredovno pražnjenje ima opasne posledice! SUĐENJE!? IMA DEBELO DA PLATI!? ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI! ŠOKANTNI DETALJI! Starleta nije očekivala ovaj potez! KATARINI ŽIVKOVIĆ STIGLA PRESTIŽNA NAGRADA! Pevačica se ovako pohvalila (VIDEO) JEDVA PREKRILA CICA MACU!? SVE SE OCRTAVA! VRELA DŽEHVICA SE SKINULA GOLA! Pevačica sve pokazala (FOTO) BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pevačica iznenadila sve transormacijom , ovakvu je još niste videli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU:”Neka brine o psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila” IVA ŠTLJIĆ SE SKINULA U BIKINI! Vruća fotka glumice na pesku, komentari samo pljušte! (FOTO) SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! REŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspela ništa da sakrije POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica! KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO) SKINULA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Supruga svetskog šampiona i dvostruka mama pokazala IZVAJANO TELO “SLOBA ME JE ISMEVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” JELENA MARINKOVIĆ CELE NOĆI U URGENTNOM, STAVILI JOJ KRAGNU! Potresni detalji: “Vrat me boli”

SEIZMOLOŠKINJA UPOZORAVA! SRBIJI PRETI ZEMLJOTRES? Ovo su detalji, evo od čega zavisi

Objavio: RHT
11/07/2024 7:55 PM

Srbiji preti zemljotres?

Photo: Profimedia

Poslednji zemljotres u centralnoj Srbiji, koji je registrovan danas i imao jačinu od 3,6 stepeni Rihtera, izazvao je zabrinutost među stanovnicima ovog područja. Iako su posledice ovog zemljotresa bile minimalne, mnogi se pitaju da li nas očekuje povećana seizmička aktivnost u narednom periodu.

Seizmološkinja Slavica Radovanović ističe da je ovo drugi zemljotres iznad 3 Rihtera koji je pogodio Srbiju ove godine. To ukazuje na postepeno povećanje seizmičke aktivnosti u centralnoj Srbiji. Prema njenim rečima, ovo je neuobičajena pojava s obzirom na to da već nekoliko godina nije zabeležena slična situacija.

Radovanovićeva takođe upozorava da je moguće da se desi jači zemljotres u narednom periodu, ali ističe da je efekat zemljotresa manji ukoliko se oni dešavaju na većoj dubini.

Ipak, naglašava da se prostor centralne Srbije, od Kosmaja pa do Zapadne Morave, pokazao kao područje povećane seizmičke aktivnosti.

-Možda će biti slabiji naknadni udari što bi bilo dobro da se energija isprazni do nekog sledećeg ciklusa kada bi mogao da se dogodi neki zemljotres magnitude 5, ali oni nisu strašni. Dobra stvar je što se u ovim delovima zemljotresi dešavaju na velikoj dubini i onda što je dublji to je njegov efekat na površini manji. Ali stoji činjenica da je taj prostor oživeo, i prostor centralne Srbije, od Kosmaja pa do Zapadne Morave, čak i dalje do Kruševca.

Radovanovićeva ističe da je moguće da jači zemljotresi u Srbiji budu posledica aktivnosti u susednim zemljama poput Grčke ili Rumunije.

Naglašava da je potrebno pratiti i dešavanja u okruženju kako bi se bolje razumela situacija u vezi sa seizmičkom aktivnošću u centralnoj Srbiji.

Hypetv.rs/E.B./Blic

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Desingerica se zeza sa publikom, to je grozno!” Seka Aleksic “Veljko mi donosi dorucak u krevet!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner