Background adbanner
calendar

Utorak 13. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U SJENICI! Hitno se oglasili iz Opštine i izdali hitno saopštenje! MAJI MARINKOVIĆ DOSTAVLJEN TASTAMENT?! Isplivala porodična tajna, ovo niko nije znao PAKLENE VRUĆINE U SRBIJI! U ova dva grada izmereno više od 40 stepeni! “ČUVAM STARCE I ČISTIM KUĆE” Na vrhuncu karijere otišla za Ameriku, NESTALA, život joj se potpuno preokrenuo, a evo kako danas izgleda PROMENE NA ČELU SAVEZA! Predrag Danilović napušta Košarkaški savez Srbije HYPE TV PROGRAM ZA SREDU, 14. AVGUST! Ekskluzivno “Trač kuvanje” i “Pretres” sa Stefanom Usiljaninom! KAO OD MAJKE ROĐENA! Procurio vreli snimak Slađe Lazić, evo šta radi u kadi, SKANDALČINA! “VIKAO JE NA STJUARDESU” Relja Popović napravio HAOS U AVIONU ZBOG JEDNOG PITANJA?! Šok detalji IZBEGAVAJTE OVE DELOVE GRADA! Ogromne gužve u Beogradu, evo koje ulice su neprohodne (FOTO) STANISLAV ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Evo šta je misteriozni muškarac uradio zbog Maje Marinković, sve procurilo javno, SKANDAL! CITY HYPE! Dejan Dragojević nikad iskreniji! Seksi Sandra priznala da je u vezi sa oženjenim muškarcem! (VIDEO) MARKO MILJKOVIĆ ZANEMEO ZBOG ODLUKE TUŽILAŠTVA?! Ne može da veruje, hitno se oglasio, evo šta je poručio OVO JE NOVA DEVOJKA BAKE PRASETA?! Uhvaćeni u AKCIJI nasred bazena, a onda ona sela na njega! ŠOKANTNE SCENE (VIDEO) Podignuta OPTUŽNICA protiv Marka Miljkovića! Navodi se da je NAPAO SLUŽBENO LICE, a ovo su detalji! Dragana Mirković se obratila POSEBNOM MUŠKARCU U NJENOM ŽIVOTU! Ovo bi svaku ženu ODUŠEVILO! (FOTO) “ODMOGLO MI JE što sam BRAT DARKA LAZIĆA!” Pevač otvorio dušu za HYPE (VIDEO)

STIŽU POPUSTI NA VOZNE KARTE! Ovoliko će vas koštati put do Novog Sada

Objavio: RHT
13/08/2024 12:56 PM

STIŽU POPUSTI NA VOZNE KARTE!

Kreću da važe nove cene voznih karata od jeseni.

Foto:M.M./ATAImages

Tačnije, počevši od 1. septembra 2024. godine, putnici će imati priliku da ostvare i popust od 10 odsto na cenu karte, pored toga uvode se i novine u načinu naplate.

“Uzimajući u obzir da kompanija ‘Srbijavoz’ prema važećem cenovniku prevoza putnika posluje već tri godine. A da je u tom periodu došlo do značajnih izmena tržišnih uslova, pre svega povećane cene energenata i rezervnih delova, doneta je odluka o korekciji cena koja stupa na snagu 1. septembra ove godine”, saopšteno je ranije iz ove kompanije.

Takođe, novina je i veći popust na onlajn kupovinu karata – putem mobilne aplikacije i vebsajta srbijavoz.rs. I to u visini od deset odsto. Ovo se uvodi sa ciljem da se putnici motivišu da svoje karte kupuju unapred i onlajn.

STIŽU POPUSTI NA VOZNE KARTE!

Konkretno, za putnike to znači mnogo toga. Karta kupljena preko mobilne aplikacije, umesto dosadašnjih 373 dinara, koštaće 445 dinara. A cena karte drugog razreda za Regio voz između Beograda i Užica, kupljene preko mobilne aplikacije, umesto dosadašnjih 730 dinara, od septembra košta 864 dinara.

Apel PUTNICIMA

Srbijavoz apeluje na putnike da svoje karte unapred kupe onlajn ili na kartomatima i blagajnama širom Srbije. Dodatno, do septembra će biti postavljeni novi kartomati na preko 20 stanica u Srbiji. Nakon toga, za putnike koji se ukrcaju u voz bez karte, uz redovnu cenu karte biće naplaćena naknada za izdavanje karte u vozu, u iznosu od 500 dinara. Ova naknada neće se primenjivati za putnike koji putovanje započinju na stanici u kojoj ne postoje putničke blagajne i/ili kartomati.

“Očekujemo da efekti ovih izmena doprinesu kontinuiranom podizanju kvaliteta naših usluga i poboljšanju korisničkog iskustva putnika. Naglašavamo da, i nakon ovih korekcija cena, železnički prevoz ostaje značajno povoljniji u odnosu na drumski prevoz”, rekli su iz Srbijavoza.

Hypetv.rs/V.M./Alo.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner