Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DEČAK UBICA IZ RIBNIKARA se NE OBRAĆA NIKOM na klinici danima i radi samo JEDNU stvar? Ovog ZGODNOG SPORTISTU je Slađa Delibašić VOLELA PRE ĐOLETA ĐOGANIJA! Otkrila zbog čega se kaje (FOTO) Bora Santana U PROVODU SA MINOM VRBAŠKI! Ovako se zabavljaju oni, a Milice Kemez ni na vidiku (FOTO/VIDEO) HYPE PAPARAZZO: Aneli Ahmić ima NOVOG DEČKA? Uhvaćena ispred zgrade na Novom Beogradu! (VIDEO) “Oporavila sam kad je prošlo 40 dana od smrti oca! Pre toga sam imala GUŠENJA!” Kako je Elektra Elit OGOLILA DUŠU o teškim periodima (VIDEO) Mira Karanović BEZ TRUNKE ŠMINKE, ČUPAVA I NASMEJANA: Ovo je pravi glumičin IZGLED! (FOTO) “ON JE UČIO MOJU DECU DA ‘CRTAJU LINIJE’, a mene nazivaju NEPODOBNOM MAJKOM!” Maja Seleš prolazi kroz agoniju sa bivšim koji USKORO izlazi na slobodu! NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! KAKVA LJUDSKA GROMADA! Nole će novac od zlata donirati u humanitarne svrhe? NIŠTA OD BORBE ZA MEDALJU ZA NAŠE ODBOJKAŠICE! Italijanke bile mnogo bolje! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) EVO KAKO IZGLEDA MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica je 26 godina u braku sa ovim biznismenom! (FOTO) STIŽE INTENZIVNI TOPLOTNI TALAS! Maksimalne TEMPERATURE ponegde i VIŠE OD 40?! OVO SU PRVI ZNACI DA VAM SE U NOZI STVORIO TROMB! Ako ovo primetite, hitno se javite lekaru! Severina POTKAČILA DESINGERICU?! “Može da dobija HILJADE EVRA, ALI…”

SRBIJA JE U POLUFINALU OI! “Orlovi” gubili 24 razlike od Australije, pa napravili nestvaran preokret i priredili nam meč za pamćenje!

Objavio: RHT
06/08/2024 4:54 PM

SRBIJA JE U POLUFINALU OI!

Credit line: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Bio je to po mnogo čemu epski meč. Australija je u prvom poluvremenu gazila Srbiju. Vodila je u dva navrata po 24 poena razlike. A onda su se naši probudili i počeli da tope veliki zaostatak. Okrenuli su u 26. minutu, a onda imali i šest poena prednosti. Zbog grešaka i loših odluka ušlo se u neizvesnu završnicu, gde je najbolji igrač Australije Peti Mils pogodio šut za dva kojim je izborio produžetak za svoju ekipu.

U produžetku je viđena nova drama. Australija je nakon trojke Džoša Gidija otišla na 90:87, ali se naša ekipa vratila i preko Jokića povela 93:90. Poslednji napad Australije propao je pošto je Gidi izgubio loptu, a Bogdanović je sa slobodnih bacanja potvrdio naš trijumf!

Katastrofalno su izabranici Svetislava Pešića ušli u današnji meč četvrtfinala Olimpijskih igara. Već posle prvih poena i prodora, pre svega Petija Milsa i Džoša Gidija, jasno je bilo da će defanziva, barem što se tiče prvog poluvremena, biti ogroman problem za “orlove”. Ono što smo gledali u pariskoj dvorani “Bersi” u tim trenucima verovatno nisu očekivali ni najveći optimisti u redovima Australije.

SRBIJA JE U POLUFINALU OI!

Pomenuti Mils i Gidi bukvalno su se šetali kroz reket, pogađali su neke neverovatne šuteve, a ubrzo su im se priključili Dante Egzum i Duop Rit, nekadašnji igrači Partizana i Crvene zvezde. Za tren oka ta prednost Australije postala je dvocifrena, a ono što nimalo nije ulivalo poverenje bio je govor tela naših reprezentativaca. U meč su ušli mlako, iako su znali da protiv sebe imaju energične i vrlo često prljave protivnike.

Nakon prve četvrtine bilo je 31:17 za Australiju i kada su mnogi pomislili: “Okej, to je to, sada ćemo da okrenemo”, dogodio se pravi potop “orlova” na terenu. Australija je u jednom momentu otišla na plus 24 (44:20 i 46:22) i svima je bilo jasno da nešto drastično mora da se promeni u igri našeg tima. Pokušavao je Nikola Jokić da razmrda ekipu, mada “oziji” su i njega, poput cele ekipe, prebili u reketu.

Ekipu su u smiraj prvog poluvremena pokrenuli Aleksa Avramović i Marko Gudurić. Prvi je skočio na Metjua Delavedovu, nakon što je pomenuti Australijanac jako prljavo i pokvareno udario doskorašnjeg igrača Partizana. Drugi, Gudurić, sa dve trojke i prodorima uspeo je da vrati Srbiju u život, a tu je bio i uticaj Jokića. I to sve nakon žestokog tajm-auta Svetislava Pešića, na kojem nije birao reči.

“Orlovi” gubili 24 razlike od Australije, pa napravili nestvaran preokret i priredili nam meč za pamćenje!

To je malo trglo igrače, koji su do odlaska na pauzu prepolovili zaostatak (54:42), a pravo lice pokazali su tek u drugom poluvremenu. Dotad sve je maltene bilo loše, šut, odbrana, napad, odluke… A onda je ekipa napokon proradila. Ognjen Dobrić sa dve i Bogdanović sa jednom trojkom doneli su maltene potpuni egal (60:59). Vođstvo nam je doneo Aleksa Avramović prodorom, a onda je imao i manji obračun sa nekadašnjim saigračem iz Partizana Danteom Egzumom.

Proradio je i Vasa Micić sa dve jako važne trojke i kada je na semaforu stajalo 73:67 svi su mislili da je meč rešen u našu korist. Australija se, ipak, vratila i imala je napad za preokret na minut do kraja (81:80). Micić je pogodio jedno bacanje, a Mils dvojku za produžetak, gde je utakmica rešena po već opisanom scenariju u korist Srbije.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner