Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ENA ČOLIĆ SMUVALA SINA ZLATE PETROVIĆ: Pali sočni poljupci u izolaciji, svi su u ŠOKU kada su videli OVE SCENE! Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA! KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJCAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO) VRELA AKCIJA TERZE I SOFIJE! Umalo polomili krevet, da li je moguće da ovakve stvari rade! SVE PRŠTI! DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) VRAĆAJU GA U ZATVOR? Ko je Luka Vujović koji je PESNICAMA UDARAO U GLAVU Ivana Marinkovića? DETE (9) POGINULO KOD LEBANA: Majka se skucala u zgradu, mališan na mestu ostao mrtav! DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU I NJEGOVOM OCU! Predviđeno svedočenje veštaka (FOTO)

SRAMOTA, BRE! STRAŠAN BLAM PARLAMENTARNIH STRANAKA: Opozicija moli EU: Dovedite nas na vlast, sve ćemo da uradimo!

Objavio: RHT
24/02/2023 10:47 AM

Tri opozicione tzv. proevropske stranke i pokret Srce napisali pismo evroparlamentarcima Vladimiru Bilčiku i Matjažu Nemecu. Traže da ih EU dovede na vlast mimo izbora i žale se na Vučića, koji ih ubedljivo pobeđuje.

Opozicija moli EU da je dovede na vlast u Srbiji i javno obećava da će učiniti sve što treba samo da bi se dokopala fotelja.

Foto: Printscreen Instagram

Tri opozicione takozvane proevropske stranke i pokret Srce Zdravka Ponoša u sredu su napisali zajedničko pismo evroparlamentarcima Vladimiru Bilčiku i Matjažu Nemecu, koji su nedavno boravili u Srbiji. Opozicionari su u ovom pismu otvoreno naglasili da će uraditi sve što treba kako bi se ‘diktatura predsednika Srbije Aleksandra Vučića’ završila!?! Ovo pismo nije potpisao dojučerašnji lider opozicije i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Sramni, slugeranjski dopis EU potpisali su lider DS Zoran Lutovac, jedan od lidera NDBG Radomir Lazović, predsednik pokreta Srce Zdravko Ponoš i kopredsednica ‘Zajedno’ Biljana Stojković.

– Poštovani gospodine Bilčik, poštovani gospodine Nemec, hvala vam što ste još jednom došli u prijateljsku, posredničku misiju u Beograd i time pokazali da EU još uvek računa na Srbiju. Znamo da ste i sami svesni koliko je vaša misija izuzetno teška u okolnostima u kojima se nalazimo. Mi, predstavnici proevropskih političkih stranaka, koji pripadamo različitim ideološko-programskim grupacijama, spremni smo da vam u tome pomognemo na način koji bi pomogao građanima Srbije – piše, između ostalog, u pismu opozicije, koja pod teško situacijom misli na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U opširnom obraćanju evroparlamentarcima potpisnici su se požalili i na milionsku podršku građana Aleksandru Vučiću na izborima, koja je, kako ističu, glavni izvor problema?!?

– Institucije su pod kontrolom jednog čoveka koji oličava jedinstvo vlasti, a koje se javno opravdava prividnom stabilnošću i ubedljivim izbornim pobedama u izbornom procesu sa unapred poznatim ishodom – napisali su Lutovac, Ponoš, Lazović i Stojkovićeva.

Komentarišući ovaj ispad dela opozicije, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je njihov pokušaj unapred propao jer stranci više ne odlučuju ni o čemu u Srbiji.

– Jasno je da deo opozicije u ovim teškim vremenima za Srbiju nudi svoje ‘dobre usluge’ Evropskoj uniji zanemarujući i okolnost da su sami prihvatili politička pravila igre učešćem kako na izborima, tako i u radu Skupštine. Nikakvi stranci neće uvesti demokratiju u Srbiju, ona već postoji. Demokratiju su stvorili građani, stranke, zakoni i politički običaji u Srbiji. Tako je svuda u EU i svuda u demokratskom, civilizovanom svetu – podvlači Stanković.

Analitičar Branko Radun ističe da je opozicija još jednom dokazala da zaista veruje da se na vlast dolazi preko stranaca, a ne podrškom građana.

– Oni su ubeđeni da je to jedini način da uspeju ili da na neki način dođu do nekih pozicija u državi. To je velika greška. Vlast se osvaja samo na izborima… Ljudi nikako neće da glasaju za njih i to im je najveći problem… Sve ovo sada rade da bi dobili neki poen kod stranaca, a zapravo ovde, na domaćem terenu, gube podršku birača. Ovo je strašan autogol! – zaključuje Radun.

NEBOJŠA KRSTIĆ, MARKETINŠKI STRUČNJAK

U Srbiji ne postoji opozicija. Ovo što zauzima prostor opozicije i predstavlja se kao opozicija jeste zapravo psihopatološki fenomen.

Foto: Printscreen Youtube

Propalom predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu, verovali ili ne, smeta i odluka Vlade Srbije da se poveća broj pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije.

– Alo, reformatori, specijalci su tempirana bomba! I još u vašim rukama. A vi trpate stranačku bulumentu u Vojsku. Jesu li vam to ti specijalci koje hoćete da platite po 3.000 evra – napisao je Ponoš na društvenim mrežama. 

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner