Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

PREMIJER VUČEVIĆ: Spremni smo na dijalog, sve drugo vodi u ćorsokak!

Objavio: RHT
13/06/2024 10:02 PM

Spremni smo na dijalog, sve drugo vodi u ćorsokak

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je Beograd spreman na dijalog sa Prištinom, a da sve drugo vodi u ćorsokak.

On je za Juronjuz rekao da ne treba da zaboravimo da je Kfor prisutan na Kosovu i. Metohiji, kao i da smo okruženi zemljama članicama. NATO, ali da ono što treba da radimo jeste da ekonomski osnažujemo. Srbe u Pokrajini i pružamo građanski otpor koji je dozvoljen.

-Srbi treba da budu mudri, mi strpljivi i taktički i ne otkrivamo sve karte – rekao je on.

Kako je rekao mir u regionu je ugrožen jer pored retorike pojedinih političara u. BiH, postoje konstantni napadi na Srbe na KiM.

-To što premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti radi je igra sa živcima. On pokazuje svoju neodgovornost. Očekujem veće pritiske u vezi rešenja za KiM, ali ne na nas, nego na Prištinu. Kurti nije kažnjen za svoje poteze i teško mi je da prihvatim da na njega ne mogu da utiču zemlje Kvinte – rekao je Vučević.

Dodao je da se sutra navršava godinu dana od zabrana uvoza srpske robe na KiM, ali da je naš cilj da sačuvamo Srbe na KiM.

-Moramo da pojačamo pritisak na međnarodnu zajednicu, da ne budemo obeshrabreni zbog nedostataka reakcije međunarodne zajednice. Moralo je da se ide na neka rešenja, na rešavanje nekih malih stvari koje olakšavaju život, a ne na to da jedna strana treba da dobije sve duga ništa – rekao je Vučević.

hypetv/Tanjug

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner