Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra”

SPREMITE SE, KREĆU RADOVI I GUŽVE! Zbog radova na poznatoj petlji biće IZMENA u saobraćaju!

Objavio: RHT
24/06/2024 8:46 AM

Spremite se kreću radovi i gužve!

Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, ali svakako se naoružajte strpljenjem i pripremite za čekanje.

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je da će danas od 08 do 16 časova izvoditi radove na redovnom održavanju. Na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Subotica Sever – petlja Subotica Istok smer Subotica – Novi Sad zbog čega će doći do izmena u saobraćaju.

Kako se navodi tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka. Dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Spremite se kreću radovi i gužve!

Radovi na rehabilitaciji kolovoza

Privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru patrijarha Pavla i državnom putu (Bulevar kneza Miloša) u Novom Sadu počinje 24. juna 2024. godine zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Radovi će se odvijati u dve faze:

Faza 1 (24. jun – 1. jul 2024.):

  • Sa Bulevara patrijarha Pavla će biti omogućeno samo levo i desno skretanje.
  • Saobraćaj na Futoškom putu od broja 93 do Bulevara kneza Miloša biće preusmeren u kolovoznu traku ka Veterniku, sa dvosmernim kretanjem.

Faza 2 (1. jul – 8. jul 2024.):

  • U zoni raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta biće privremeno zabranjen saobraćaj.

Takođe, autobuske linije 2, 7a, 18a, 7b, 18b, 55 JS, poseban linijski prevoz TE-TO, 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ i 56 će menjati trase saobraćanja tokom trajanja radova.

Građani su pozvani na razumevanje i strpljenje tokom izmena u saobraćaju.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner