Background adbanner
Background adbanner

SPREMA SE VELIKI SUKOB UKRAJINE I RUSIJE! Evo o čemu se radi (VIDEO)

Objavio: RHT
20/11/2022 10:03 AM

Ruski neformalni mediji i telegram kanali javili su informaciju da su tenkovske posade na novom ruskom tenku “Armata” završile obuku i da su navodno spremne za slanje u Ukrajinu.

Foto: Screenshot Youtube

Ministarstvo odbrane Rusije se po pravilu ne oglašava na ovu temu, ali je evidentno bilo još od ranije da se nešto sprema.

Naime, još početkom oktobra 2022. pojavili snimci sa poligona Kazanjske više tenkovske komandne škole (KVTKU), kako se ispituje najnoviji tenk prototip T-14. i tad se nagađalo da će se ovaj tenk uskoro naći u Ukrajini na borbenim ispitivanjima.

Sudeći izgleda da je došlo i ot vreme. Svi su se još ranije čudili kako to Rusi nius poslali armatu u Ukrajinu. Bilo je zajednljivih komentara, bilo je podsmeha, ali izgleda sudeći po ovim natpisima, doduše neformalnim da je odlučeno da se i tenk Armata pošalje u okršaj.

Rusi imaju odavno naviku da svu novu tehniku kad im uslovi dozvoljavaju provere i njenu borbenu efikasnost.

Prema dostupnim informacijama u pitanju je 5-6 borbenih vozila, maksimalno 10 koji će biti posalti u Ukrajinu ili “Zonu specijalne operacije”. Posade za tenk armata formirane su još u septembru i od tad pčela je intenzivna obuka.

Najnoviji snimak je takođe kao i onaj s početka oktobra načinjen u Kazanju na poligonu Kazanjske više tenkovske komandne škole (KVTKU). Ali nije bilo ispitiavanje nego obuka novih posada.

Ono što je interesantno u celoj priči bilo je da tenkovi Armata nije ni blizu ukrajinske granice nego udaljena od nje samo 1.379 kilometara.

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Rusija
 • Ukrajina
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x