Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

ŽELE DA IZBRIŠU RAZLIKU IZMEĐU ŽENA I MUŠKARACA! Specijalni gosti kod Snežane Dakić u emisiji “Male stvari” ISKRENO O SVEMU!

Objavio: RHT
31/03/2024 12:03 AM

Specijalni gosti kod Snežane Dakić!

Photo: Hype, Privatna arhiva, Specijalni gosti kod Snežane Dakić

O izazovima lepote u savremenom svetu, u emisiji “Male stvari”, autorke i voditeljke Snežane Dakić, na Hype televiziji, ekskluzivno su govorili: novinarka i producentkinja Vesna De Vinča, aktuelna Miss Serbia Anja Radić, koja se upravo vratila sa takmičenja Miss Sveta i novinar Nemanja Velikić.

De Vinča ističe novitete na takmičenjima za lepotu, gde se pojavljuju i trans rodne žene. Takođe i sveprisutnu svetsku tendenciju da se izbrišu razlike između ženskog i muškog pola.

U emisiji su Vesna De Vinča, Anja Radić i Nemanja Velikić inspirativno govorili o značaju unutrašnje lepote i šarma. Kroz duboke analize i lična iskustva, istakli su kako unutrašnja lepota prevazilazi spoljašnji izgled, naglašavajući važnost autentičnosti i dobrote. Njihovi korisni saveti podstakli su gledaoce da neguju svoje unutrašnje kvalitete kako bi ostvarili pravu privlačnost i harizmu.

Photo: Hype, Privatna arhiva

Oni su zajedno istražili suštinu unutrašnje lepote i šarma u današnjoj emisiji, pružajući dragocene savete gledaocima.

Kroz duboku analizu, istakli su kako unutrašnja lepota proističe iz pozitivnih osobina i vrednosti, dok šarm leži u načinu na koji osoba komunicira i deluje.

Lepota mora da ima smisao. Lepota može da se razvije . A sta je unutrašnja lepota , a šta šarm, govore Vesna De Vinča, Anja Radić i Nemanja Velikić.

Celu emisiju možete pogledati u prilogu ispod:

Potkast “Sada i ovde”

Pored ove uspešne emisije, Snežana Dakić pokrenula je još jednu emisija, potkast “Sada i ovde”. 

Potkast govori o ličnom razvoju koji će nam pomoći da prepoznamo svoja osećanja, da što bolje upoznamo sebe, pa time i druge ljude, a to će nam unaprediti život. Gosti će govoriti o ličnim iskustvima, prevazilaženju teških izazova, ali davati i konkretne savete kako da sami prođemo kroz životne promene.

“Živimo u vremenu kada su ljudi zbunjeni, uplašeni, usamljeni, preplavljeni nerealnim uzorima, kojima ih bombarduju društvene mreže. Na udaru različitih mišljenja i teorija. Postoji velika potreba za psihološkom i emocionalnom podrškom mentalnom zdravlju ljudi. Jer je vreme brzo i promene su ogromne”, kaže Snežana Dakić, diplomirana filološkinja i sertifikovani kouč i master Neurolingvističkog programiranja ( NLP).

Celu emisiju pogledajte u prilogu ispod:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner