Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ŠOKANTNO SAZNANJE! Kim Kardašijan spavala sa dečkom svoje rođene sestre?!

Objavio: RHT
20/05/2021 1:00 PM

Američka televizijska rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40), navikla je da šokira svetsku javnost detaljima iz privatnog života, ali ovo niko nije očekivao.

Naime, poznata Američka pevačica Obri O’Dej izjavila je za medije da su Kim Kardašijan i Trevis Barker imali nešto više od prijateljstva, što ne bi bilo ništa čudno da Tervis nije sadašnji dečko njene sestre, Kortni Kardašijan.

Obri tvrdi da su sestre Kardašijan toliko bliske da su čak imale i istog dečka, pa je rešila da se oglasi nakon što je Barkerova bivša supruga,Šana Mokler,  izjavila da je bubnjar benda “Blink-182” imao aferu sa Kim  i da je to dovelo do njihovog razvoda 2008. godine.

– Bila sam “najbolja Kimina drugarica” za praznike, 4. jula i ona se tada “muvala” sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran – napisala je O’Dej na Instagramu u julu 2020. godine, a prenosi britanski portal.

-Šana, njegova bivša (koju volim), navodno je pretila da će iseći Kimine gume (izvini devojko, ali to je bilo smešno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negde drugde, a ne ispred njegove kuće – nastavila je pevačica.

– Otišle smo ​​posle na neke privatne proslave u Malibuu gde je Kim želela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo želela da vidim veliki vatromet – rekla je O’Dej.

 Travis je u svojoj autobiografiji koju je objavio 2015. godine objasnio da je samo voleo da gleda “devojku iz ormara Paris Hilton (Kim)”, ali da je nikada nije dodirnuo i da je bio pravi džentlmen.

Iz PR službeKim Kardašijan kažu da su Travis i Kim “samo prijatelji i da su se upoznali preko Paris Hilton, sa kojom je Travis ranije bio u vezi. Na isti način se i Kortni upoznala s Barkerom.

Izvor:Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner