Background adbanner
Background adbanner

Šokantno ponašanje Marijane Mićić! Izudarala i počupala svog psa na sred ulice! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/04/2021 10:00 AM

Voditeljka i glumica Marijana Mićić  snimljena je kako šeta svoja dva psa, a zatim jednog od njih nasred ulice udara i vuče za dlaku na vratu.

Naime, ekipa emisije Paparazzo lov zatekla se ispred zgrade u kojoj živi Marijana, te su je snimali dok se u opuštenom izdanju šetala po “kraju” sa svojim psima.

Marijana Mićić-Foto:Printscreen YT

Na početku se može videti kako glumica sve vreme viče na psa koji nije na povocu, ali na kraju je to preraslo u udaranje.

Mićićeva se u jednom trenutku spustila kako bi lakše prišla svom kućnom ljubimcu, a zatim ga je nekoliko puta šakom udarila po zadnjici.

U videu možete videti šta je radila:

Izvor:Telegraf

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

12 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x