Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Šokantno! Jelena Karleuša ščepala Popovića za glavu pa ga poljubila u usta!

Objavio: RHT
06/06/2021 11:12 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša u poslednjoj emitovanoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” ščepala je Sašu Popovića i poljubila ga u usta, a njegova reakcija je potpuni i hit.

Naime, Jelenin kandidat, Nemanja Petović, i takmičar Marije Šerifović, Hanad Džehverović nakon nastupa imali su po šet glasova, a zatim je u preglasavanju bilo izjednačeno, 3 prema 3, pa je odluku ko prolazi dalje trebalo da donese Saša.

Nemanju i Hanada zaista su nahvalili svi članvi žirija, a i sam Popović bio je oduševljen njihovim nastupima, pa je doneo odluku da i Jelenin i Marijin kandidat direktno prođu u sledeći krug.

Kada je čula Sašinu odluku Jelena je skakala do sreće, a onda je rukma uhvatila Sašu za glavu i poljubila ga u usta, što je iznenadilo gledaoce kraj malih ekrana, žiri, pa i samog Sašu.

Međutim, kada ga je Jelena poljubila Saša se iznenadio, u prvi mah je delovao izgubljeno i zbunjeno, a onda kao da se “postiđeno” široko se nasmejao.

Izvor: Telegraf

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner