Background adbanner
Background adbanner

Šokantno! Jelena Karleuša ščepala Popovića za glavu pa ga poljubila u usta!

Objavio: RHT
06/06/2021 11:12 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša u poslednjoj emitovanoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” ščepala je Sašu Popovića i poljubila ga u usta, a njegova reakcija je potpuni i hit.

Naime, Jelenin kandidat, Nemanja Petović, i takmičar Marije Šerifović, Hanad Džehverović nakon nastupa imali su po šet glasova, a zatim je u preglasavanju bilo izjednačeno, 3 prema 3, pa je odluku ko prolazi dalje trebalo da donese Saša.

Nemanju i Hanada zaista su nahvalili svi članvi žirija, a i sam Popović bio je oduševljen njihovim nastupima, pa je doneo odluku da i Jelenin i Marijin kandidat direktno prođu u sledeći krug.

Kada je čula Sašinu odluku Jelena je skakala do sreće, a onda je rukma uhvatila Sašu za glavu i poljubila ga u usta, što je iznenadilo gledaoce kraj malih ekrana, žiri, pa i samog Sašu.

Međutim, kada ga je Jelena poljubila Saša se iznenadio, u prvi mah je delovao izgubljeno i zbunjeno, a onda kao da se “postiđeno” široko se nasmejao.

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x