Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ŠOKANTNE REČI: Nole je sve luđi i luđi!

Objavio: RHT
29/01/2023 8:45 PM

Nije bilo lako biti u loži Novaka Đokovića tokom finala Australijan opena, a najteži posao imao je Goran Ivanišević. Trener srpskog tenisera navikao je da dobija kritike tokom mečeva, a ovaj put mu nije bilo prijatno.

Foto: Instagram

Tokom drugog seta Đoković je imao šta da poruči čuvenom hrvatskom teniseru, o čemu je Novak i govorio posle meča. A, Ivanišević se obratio novinarima pre konferencije za medije srpskog tenisera.

Uprkos problemu sa povredom koji je bio primetan u uvodnim mečevima u Melburnu, Novak je stigao do završnice i titule.

Foto: Printscreen Twitter

“Hajde da probam ovako. Ne bih rekao 100%, ali 97% igrača na turu bi, ako u subotu dobiju rezultate magnetne rezonance, otišlo pravo u sudijsku kancelariju i povuklo se sa turnira. Ali ne i on. On je sa druge planete. Njegov mozak radi drugačije. Sa njim radim četiri godine, ali još uvek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve, 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran”, rekao je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner