Background adbanner
calendar

Subota 25. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠAMARANJE PO UŠIMA” OBIČNA VODA 420 DINARA, A TEK PIVO…! Ledeni tuš za fanove Ramštajna u Beogradu (FOTO) OVO JE PRAVA ELITA: HYPE u epicentru SHOWBIZ-a na prestižnom festivalu u Kanu! Saša Mirković u najluksuznijem hotelu sa Kim Kardašijan, Selenom Gomez, Šeron Stoun! DUŠICU JAKOVLJEVIĆ PRETUKAO DEČKO?! Haos na društvenim mrežama: “Završila u Urgentnom centru” ŠA LOMI I DIVLJA PO RIJALITIJU, MIONA SE DRŽI ZA GLAVU: Niko ne može da ga smiri, preti da će nasrnuti na Stanislava, želi da pobegne! SRAMOTNE SCENE MAJE I STANISLAVA! Isplivao njihov intimni snimak bez cenzure, Krofak se iživljava nad Marinkovićevom, SKANDALOZNO! NATAŠA BEKVALAC ŠOKIRALA PROVIDNOM HALJINOM: Svi gledaju u nju, u hot izdanju se pojavila u Beogradu i napravila opšti haos “NAPADAJ IH I DISKVALIFIKUJ, JA ĆU TE BRANITI!” Procurio tajni razgovor u rijalitiju, produkcija ovo nije smela da pusti u programu KO JE OVA DEVOJKA? Mili UHVAĆEN KAKO ULAZI U KUĆU SA NEPOZNATOM brinetom! Ovo nije njegova ŽENA, a nije ni ĆERKA! SAŠA MIRKOVIĆ DOVODI ŠERON STOUN PRAVO IZ KANA NA “IMANJE”? Oglasio se direktno iz Francuske MI MORAMO DA SAČUVAMO MIR! VUČIĆ OTKRIO: “Valjda će razumeti neko u Sarajevu da nam je sa strane uvek dolazilo zlo”: PREDSEDNIK O UŽASNIM ORBANOVIM REČIMA O RATU “Plašim se da je ostalo još malo vremena…” “SAMO ŠTO PRED NAMA NISU ZARATILI…” Vučić izneo do kakvog razdora je dovela rezolucija VUČIĆ PORUČIO: “NAJODVRATNIJE MI JE BILO PONAŠANJE CRNE GORE” Evo šta je rekao Spajiću! ALEKSANDAR VUČIĆ IZNEO TRIKOVE KOJIMA SU SE SLUŽILI DA IZLASAJU REZOLUCIJU: “Stvarni odnos je bio 84 prema 107” “SUOČILI SMO SE SA SILOM ZAPADA” Predsednik Srbije poručio: “Uspeli smo da dobijemo većinsku podršku u centralnoj Americi” VUČIĆ O GLASANJU I KAKO JE RASTAO PRITISAK U NJUJORKU: “Pogledajte sada i iznenadićete se” Predsednik otkrio i detalje lavovske borbe

ŠOK! On je kuvar koji od svoje dvadesete godine SAM UBRIZGAVA HIJALURON (FOTO)

Objavio: RHT
01/12/2022 11:59 PM

Alan Džekson (27) je kuvar iz Velike Brtitanije, koji od svoje 20. godine ubrizgava filere u usta procenjuje da samo u njima ima oko 30 ml filera.

Foto: Screenshot Instagram

Nakon što je postao zavisnik od popularnih kozmetičkih tretmana, samo nekoliko kozmetičkih salona pristalo je da mu stavi filere, a čak i tada tražili su mu da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ukoliko nešto pođe po zlu, odnosno ukoliko mu puknu usne.

Iz tog razloga, Alan je preuzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 evra na kurs kako bi naučio kako da sam ubrizgava filere.

– Svestan sam da je to zavisnost, ali nakon stavljanja filera osećam se mnogo bolje u svojoj koži – rekao je on jednom prilikom.

S obzirom na to da nove količine filera ubrizgava na svakih šest nedelja, to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao pre.

– Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri razgrade, sigurno ću morati da idem na zatezanje kože lica, jer su se obrazi totalno rastegli – objašnjava Alan i dodaje:

– Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi da radi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da ih u slučaju pucanja usana neću tužiti.

– Sad mogu sam da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim – rekao je kuvar za britanski “Sun” i otkrio da bi voleo da ima još neke korekcije. Naime pored toga što bi voleo da izbeli zube, Alan bi voleo sebi da priušti i brazilsko podizanje zadnjice.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner