Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! KOMŠIJE RASKRINKALE PRAVO LICE KATARINE GRUJIĆ: Ne mogu više da ćute, razvezale jezik: “Uveče je prava….” INTIMNA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN SRAMNO! Majka ozloglašenog Albanca Fatona Hajrizija najavila TUŽBE za svakoga ko njenog sina nazove ZLOČINCEM! STRAVA I UŽAS KOD SAVSKOG MOSTA! Muškarac preti da će da skoči sa prozora zgrade (VIDEO) “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) OTVORENA “SRPSKA KUĆA” U PARIZU, PRISUSTVUJE I PREDSEDNIK VUČIĆ! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Objavio fotografiju preminulog brata, ovako je pokazao da misli na njega svaki dan! (FOTO)

ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila

Objavio: RHT
12/05/2024 9:32 PM

Jedva prošla u finale

Photo: Profimedia/Jedva prošla u finale

Teya Dora, srpska predstavnica na ovogodišnjoj “Evroviziji 2024”, plasirala se u finale takmičenja, koje je održano sinoć, i osvojila 17. mesto u konkurenciji od 25 država.


Sada su objavljeni rezultati iz oba polufinala, u kojima je glasala samo publika.

Polufinalne večeri bile su u utorak i četvrtak, pa možemo da vidimo koja država je dobila koliko poena.

Srbija je nastupala u prvom polufinalu, a na kraju je bila poslednja za ulazak u finale, deseta.

Teya je ukupno imala 47 poena, dok je jedanaestoplasirana Australija, koja nije prošla dalje, imala 41 bod, pa razlika uopšte nije bila velika.

Prvoplasirani u prvom polufinalu bio je predstavnik Hrvatske sa čak 177 poena, dok je na drugom mestu bila Ukrajina sa 173. Upravo ove dve države su u finalu bile drugo i treće mesto, dok je ispred njih, kao zemlja pobednik, bila Švajcarska, koja je prvobitno nastupila u drugom polufinalu.

U pomenutom drugom polufinalu prvo mesto je osvojio Izrael sa 194 poena, dok je drugo mesto, sa 182 poena, zauzela Holandija, koja je malo potom diskvalifikovana sa takmičenja.

Photo: Profimedia

Voditelji nisu hteli da pročitaju poene za Izrael

Preksinoć se na generalnoj probi desio skandal zbog kog je nastao totalni muk u areni u Malmeu.

Naime, tokom simulacije glasanja na Evroviziji 2024, kada se uključila voditeljka iz Finske koja je, po pravilo, trebala da pročita 12 poena i da ih dodeli, kako je rečeno, Izraelu, došlo je do promene i isključenja iz programa.

Voditeljka iz Finske je odbila da izgovori “Izrael”, te je umesto dogovorenog plana rekla: “12 poena dajemo Irskoj”.

Voditeljka u areni u Malmeu je potom upitala: “Molim?”

– Ne čujemo vas dobro, možete li ponovo? – rekla je.

Voditeljka iz Finske je ponovo rekla: “Irska”.

Nakon toga je došlo do isključenja programa, a onda se obratio direktor EBU.

– Dobro je da imamo ove probe. Prema današnjoj simulaciji, 12 poena treba da idu Izraelu, rekao je on.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner