Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ŠOK! NIKOLA RUMENIĆ DEMONSTRATIVNO NAPUSTIO EMISIJU ZBOG JELENE KARLEUŠE! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/04/2021 8:00 AM

Gost jučerašnje emisije, voditeljke Katarine Ristić, na Hype televiziji bio je autor i urednik jedne od najgledanijih emisija na televiziji Pink, EKSKLUZIVNO, Nikola Rumenić.

On do sada ima preko hiljadu ekskluzivnih priča sa balkanskim zvezdama, sportistima i glumcima, novinar koji, do sada, nije propustio ni jedan bitan događaj.

Voditeljka mu je postavila pitanje šta je to sada najaktuelnije ali i mnoga druga pitanja na koja je Nikola odgovarao iznoseći zanimljive pa čak i neke smešne situacije. Sve je bilo u najboljem redu, Nikola se baš raspričao, kada mu je voditeljka postavila pitanje “Primetila sam da dugo nisi intervjuisao Karleušu, kada je to bilo poslednji put?” Nikola je rekao da će to pitanje izbeći, jer nije dobro obaveštena. Voditeljka je insistirala da joj odgovori ali je Nikola ustao i demonstrativno napustio studio. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video-prilogu:

Komentari

  1. Ovo je ubedljivo najgori novinar ikada, nevaspitan, arogantan, drzak i prost! Kako i zasto ga urednici forsiraju? Po kom to profesionalnom kriterijumu zasluzuje da radi na TV? On je velika sramota za novinarstvo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner