Background adbanner
Background adbanner

Šok na estradi! Pevačice muče muku sa silikonima u grudima i jedva čekaju da ih smanje. Goga Sekulić već zakazala operaciju!

Objavio: RHT
31/03/2021 4:00 PM

Pevačice Jana Todorović, Goga Sekulić, Mina Kostić su da se reše svog zaštitnog znaka – bujnog poprsja. Jana, koja ima najveće prirodne grudi na estradi, planira da što pre ode pod nož!

– Muku mučim! Imam velike probleme, jer su mi grudi ogromne. Od njih me bole leđa i krivi mi se kičma. Imam i bolove, koje ne mogu više da trpim. Silno želim da ih smanjim – priča Jana i dodaje da joj suprug to ne dozvoljava: – Ivan mi brani da ih smanjim! Njemu se dopadaju, a ja bih volela da imam mrvice. Tad bih izgledala mršavije. Nadam se da ću uspeti da ubedim muža da je to ipak najbolje rešenje! Dok folkerki problem zadaju prirodne grudi, dotle muku muče i pevačice sa silikonima.

Goga Sekulić-Foto:Printscreen/instagram

Goga je već zakazala operaciju kojom želi da se reši silikonskih “petica”!

– Već dve godine imam problem sa silikonima i osećam bol u leđima zbog velikog obima grudi. Lekari su me posavetovali da implante zamenim manjim, tako da ću sa „petice” da predem na „četvorke”. To je prava mera, neću izgledati vulgarno. Zakazala sam operaciju, ali me je korona poremetila, pa sam je odložila. Nadam se da ću uskoro sve to da rešim – priča pevačica.

Istu želju ima i Mina Kostić, koja je, iako niska i mršava, takođe ugradila ogromne „petice”!

– Želim malo da smanjim grudi. Bio bi red da odemo na remont, ali sačekaću da sakupim pare. Velike grudi su prošlost – smatra Mina.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x