Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ŠOK! Jovana Jeremić u sred emisije počela da se skida, uvija, a onda je sela na stolicu i podigla noge, svi u studiju zanemeli! (VIDEO)

Objavio: RHT
02/06/2021 10:25 AM

Voditeljka Jovana Jeremić gostovala je sinoć u “Amidži šou” i napravila pravi šou. Ona je tokom emisije govorila o razlozima otkaza na “Happy” televiziji, novim ponudama, intimnim temama.

Foto:Printscreen

Jovana je, naime, u jednom trenutku poželela da gledaocima i publici pokaže performans koji je uvežbavala satima.

“Ja sam pripremala ovo za Ognjena, stala sam ispred ogledala kada su svi zaspali, obukla pidžamu, skuvala kafu i vežbala ovo do pola 3!”, rekla je Jovana i zaplesala zavodljivim pokretima.

Jovana je tverkovala, uvijala se, a onda tražila da joj unesu stolicu u studio kako bi nastavila da izazovno đuska.

Kako je sve izgledalo i kako su reagovali gosti u studiju pogledajte u video snimku na početku teksta.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner