Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ŠOK IZJAVA: Pored toliko p*rnića ja sam srećna zbog ovoga!

Objavio: RHT
24/01/2023 2:00 PM

Pevačica Elma Sinanović nedavno se našla na udaru pratilaca na Instagramu zbog lošeg fotošopa koji je primenila na svojoj fotografiji. Ona je o ovom pehu progovorila za emisiju “Premijera”.

Foto: Pritnscreen YouTube

Dobro, jeste i u pravu su, javno moram da priznam ja sam probala sama da fotošopiram, ali ja ne znam to da radim, bila sam u fazonu da učim, nije to ispalo dobro. Ali Bože moj, evo sad kamere, pa vidite da li imam neke rogove koje sam fotošopom sklonila. Srećna sam da u zemlji Srbiji gde ima p*rnića koliko hoćeš ja preterujem i skandalozna sam zbog fotošopa – rekla je Elma.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner