Background adbanner
Background adbanner

ŠOK izjava Jovane Jeremić! “Sa Lukasom bih snimala intimne scene”!

Objavio: RHT
15/06/2021 2:55 PM

Voditeljka Jovana Jeremić otkako je dala otkaz da “Happy” televiziji ne prestaje da šokira kako svojim postupcima, tako i neočekivanim izjavama. Tako je i ovoga puta bilo, kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji bez problema otkrila sa kojim pevačem bi volela da snimi intimne scene.

Jovana Jeremić i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

– Bez razmišljanja bih pristala da snimim intimne scene sa Acom Lukasom. On je škorpion kao i ja, ima neviđenu harizmu, harizmu Al Paćina. On nije lep, ali je izuzetno harizmatičan i ima tu neku mračnu energiju kao i ja – ispričala je Jovana.

Inače, Jovana se pre četiri godine udala, a nedavno je otkrila i kako ju je suprug zaprosio.

“Na kvarno me je smuvao, kao rođendan mu je, a pripremio prsten. I šta sam mogla nego da kažem DA. Gde da odbijem čoveka, a ovoliko se potrudio”, napisala je Jovana na društvenim mrežama.

Izvor: Blic

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x