Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ŠOK! IZGLEDALA JE OVAKO, ONDA SE PRETVORILA U VRH RIBETINU (VIDEO)

Objavio: RHT
09/03/2023 11:00 PM

Mariam je TikTokerka koja je privukla pažnju svojim snimcima na kojima pokazuje svoju višegodišnju transformaciju iz “ružnog pačeta” u prelepu devojku.

Foto: Printscreen TikTok

Ona kaže da je za to zaslužna tehnika šminkanja i to što je sazrela kao osoba.

Upravo ta njena promena je ostavila mnoge ljude da se pitaju da li je ista osoba u pitanju i da li se operisala, ali Miriam opet navodi da je promenila način šminkanja i sazrela kao osoba i dobila novi nivo samopuzdanja koji je pronašla u sebi.

Ovaj njen video deo je TikTok trenda u kojem korisnici pokazuju svoj put ulepšavanja i transformacija koje su doživeli.

@lilmezzyvert

glow up went crazy – @fatima (i also learned how to over line my lips😆) #fyp #arab #glowup #weightloss #transformation #foryou

♬ He is funny looking – mgfooty

Dok su jedni hvalili njen novi izgled, drugi su tvrdili da na slikama nije ista osoba, ali bilo je mnogo više pozitivnih komentara i komplimenata.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner