Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ŠOK ISHOD! MITROVIĆ POTPUNO UKLONIO MILANA! (FOTO)

Objavio: RHT
24/01/2023 5:45 PM

Sve u svemu, izgleda da je Milanova saradnja sa Pink televizijom došla do kraja, a razlozi za to još uvek nisu jasni.

Foto: ATAImages

Nakon pet godina rada, rešio je da više ne bude deo projekta “Zadruga”. 

O njegovom otkazu se dosta spekulisalo u javnosti, a nedavno se oglasio Milan i stavio tačku na sva nagađanja. 

– Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – rekao je Milan i dodao:

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalo od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – istakao je Milošević. za “Blic”

Foto: Printscreen Instagram

Sudeći prema njihovim profilima na društvenim mrežama, čini se da odnos između ovih strana nije ostao u sjajnom stanju.

Milan i dalje prati Željka Mitrovića na društvenoj mreži Instagram, ali Željko je doneo odluku da ga obriše sa svog spiska pratilaca. Ovaj potez je dodatno podstakao spekulacije o problemima između njih dvojice. Kada je u pitanju odnos sa Milicom Mitrović, ni ona ne prati Milana na društvenim mrežama, što takođe može upućivati na neslaganja između njih.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner