Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

ŠOK fotke! Strastan zagrljaj i poljubac u vrat! Sofiju ljubi muškarac, a nije Luka!

Objavio: RHT
31/05/2021 8:39 AM

Sofija Milošević okačila je snimak gde je, poznati fotograf, grli u hotelskoj sobi i ljubi u vrat! I dok su se mnogi u prvi mah zbunili, shvativši da na snimku nije njen muž Luka Jović, manekenka je objasnila situaciju.

Sofija Milošević-Foto:Printscreen Instagram

“Ti si najbolji fotograf i najbolji drug na celom svetu”, rekla je Sofija, nakon čega je fotograf skočio sa kreveta i zagrlio manekenku, a potom je poljubio u vrat. Sofija ga je javno pohvalila i priznala kako njen prijatelj ima mnogo strpljenja za nju i da je ceo dan slikao njenu novu modnu kolekciju. Očigledno da fudbaleru ne smeta što njegova partnerka ima prijatelje sa kojima je bliska na ovaj način.

Sofija Milošević-Foto:Printscreen Instagram

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133