Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Šok fotka Tanje Savić! Ovakvu je niste videli! Pevačica gola u kadi!

Objavio: RHT
09/06/2021 2:23 PM

Tanja Savić važi za jednu od najsmernijih pevačica. Nikada nije privlačila pažnju na sebe provokativnim izdanjima, možda zato što od bivšeg muža Dušana Jovančevića to nije ni smela.

Tanja Savić-Foto:Printscreen instagram

Često je isticala kako je Dušanu smetalo kad ona lepo izgleda i kako joj je stalno govorio da nije dovoljno dobra. Pevačica je šokirala pratioce na Instagramu kada je okačila sliku na kojoj pozira u kadi. Očigledno da je Tanja povratila samopuzdanje i postala svesna sebe i svog izgleda.

“Ponekad se osamim, ne da ne volim ljude, već se odmaram od tuđih laži”, napisala je pevačica u opisu fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner