Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO)

ŠOK DETALJI RASKIDA! ANELI I JANJUŠ izneli sav prljav veš u javnost!

Objavio: RHT
09/04/2024 8:35 AM

Šok detalji raskida Aneli i Janjuša!

Prošlo je već nekoliko dana od kako su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš raskinuli. Dok Janjuš tuguje po ćoškovima za bratom Mihajlom, Aneli na sva usta pokušava da ga oblati i objasni da je on zapravo nju vređao i nazivao kurvom.

foto: M.M./ATAImages

Ti si toliki folirant neopevani. Ja sam Aneli smatrao posebnom devojkom, tako ni napolju nisam imao drugu vezu osim moje žene. Samo sam nju smatrao nekim u koga sam se zaljubio i sa kim mogu da ozvaničim vezu. Preko svih njenih sra*a iz prošlosti sam prešao i branio sam je od prvog dana. Sve što sam uradio sa njom je bilo iskreno. Kad god nije bila u pravu rekao sam da nije. Za mene je ona bila idealna i dan danas je. Ali ona nema poverenja u mene od početka i ako sam joj dokazao ljubav više puta – rekao je Janjuš.

On mene smatra lakom ženom i sponzorušom i da bih otišla za nekim drugim. Ja mislim da je on sve ovo folirao. Kao da se takmiči sa mnom samo ne znam oko čega – rekla je Aneli.

Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana – ekao je Janjuš.

Sramno ponašanje

Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana. Ovaj dečko me tera da se kunem, sram te bilo lažove jedan, manipulatore, skote jedan. U Noru me tera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s – rekla je Aneli.

– Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko zapamti – besneo je Janjuš.

– Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više. On zna da ga volim, on to zna itekako – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner